Cape verde

Vet ni vad jag & Adrián gjorde precis? Vi bokade en sista minuten till kap verde och.. vi åker den 1 januari. Omg, har knappt fattat det än haha. Det ska bli så jävla nice!!! Vi valde ospecificerat boende så vi har ingen aning om vilket hotell vi hamnar på men tror det kommer bli bra hur som helst. Can’t waaaaait

// Do you know what I and Adrián just did? We booked a trip to Cape verde and.. we’re leaving the 1th Januari. Omg, Can’t barely believe it yet haha. It’s gonna be so damn nice!!! We chose unspecified accommodation so we have no idea which hotel we end up on but think it will be fine anyway. Can’t waaaaait

cape verde

Har någon varit på kap verde? Tips???

9 Kommentarer

  1. Matilda
    december 22, 2014 / 12:01

    Ååh kap verde!! Så fint där!! Jag vet inte vilken ö ni ska till men Sant Antao är en super fin ö!! Där tipsar jag er att hajka! det är oroligt fint där! Va där över nyår förra året! Om ni åker till San Vicente kommer det vara massa svenska ungdomar som är där med min skola, Öckerö seglande gymnasieskola. Hoppas ni får en super bra resa! Kram

  2. december 22, 2014 / 12:34

    Mina svärföräldrar har varit där några gånger och det är deras paradis. Dock säger de att man får hålla sig i hotellområdena för utanför finns inte så mycket. Men det är klart att det finns väl utflykter man kan göra. Folket dör ska vara hur trevliga som helst!

  3. Lucy
    december 22, 2014 / 12:47

    Sorry to say that but it has a red spot with Ebola, which means it’s really unsafe and risky to travel there right now. Not recommended at all.

  4. Lucy
    december 22, 2014 / 16:14

    Yes, there aren’t any cases but it’s a red spot meaning that it’s a risky place. Just be safe :)

  5. december 23, 2014 / 11:56

    Förväntar mig en MASSA blogg bilder då! ;) Hoppas ni får en mysig resa!

  6. Nchilija mokede
    december 24, 2014 / 01:16

    Va försiktig med ebolan, det ligger nära afrika och gambia där det är många smittade just nu. Take care and be safe, vi vill gärna ha tillbaka emilia fullt frisk ;)

  7. Olivia
    december 25, 2014 / 11:21

    Det är superfint i kap verde och miljön är häftig med dom långa sandstränderna! Va dock försiktig när ni är utanför hotellen och funderar på att shoppa i någon liten by. Oftast är priserna skyhöga och vi blev lurade till att betala 450kr för ett litet träspel eftersom mannen som sålde det hade hjälpt oss att hitta vägen till hans by.. Men annars är alla snälla och trevliga :)

  8. Bella
    december 30, 2014 / 10:40

    Jag var i Kap Verde för ca 7 år sedan. Då var det under uppbyggnad med hotell. Jättelång strand på ön Sal. Ville bara sola å vila så ön passade oss bra. Vill man ha håll igång åk någon annanstans. Det fanns verkligen inget att göra. Försäljare gick omkring och ville sälja smycken/snäckor hela tiden eller fläta rastaflätor på turisterna. Dessa försäljare kommer från Sierra Leone hörde vi och där finns Ebola. Därför är det risk att åka dit. Så var försiktiga. Jag gillade ön för lugnet. Det blåser en svag vind hela tiden vilket gör att det inte blir för varmt. Kvällarna var riktigt kalla. Ta med varma kläder om ni ska äta på resturang ute på kvällen. Blev av med nästan alla kläder då de var uthängda på tork på balkongen 2 våningar upp, så gör inte mitt misstag. Fick gå i samma kläder 1 vecka då det bara fanns fula tyg skynken för ca 300kr att köpa. Men var ändå nöjd med resan. Skulle gärna åka dit igen någon gång i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv