Giveaway 20

c800x557

Tävling! Vinn en valfri headpiece från stylesecret.se
1. Följ stylesecret på instagram – HÄR
2. Beskriv sedan den perfekta outfiten med ett headpiece + din email

 

13 Kommentarer

  1. december 20, 2014 / 08:45

    Den perfekta outfiten skulle vara svarta tajta jeans, en svart pleplum topp och höga svarta pumps + headpiece i guld, det skulle vara super fint och då skulle det hela bli ett när man har en färg på kläderna och något mer glittrigt till accessoar! Perfekt enligt Moi!

  2. Sofia Palmerlund
    december 20, 2014 / 08:53

    Den bästa outfits an skulle vara med min svarta klänning från nelly.se ”high neck side” skulle vara stilrent och skit snyggt! Ska även ha ett par snygga klackar på mig också. Tycker smycket är så himla fint och det skulle verkligen göra min outfit nu på julafton

  3. Sandra
    december 20, 2014 / 09:06

    Följer redan :)
    Den perfekta outfiten hade varit en figurkjol som slutar lite över knäna och är högmidjad, över den skulle en kort spetstop med urringning sitta fint, eller varför inte en helt vanlig kort top? :) ett par klackar från Jimmy Choo med spets framtill och en ganska hög klack och sist men inte minst; det fina huvudsmycket! Vet du vad det bästa är? Att denna outfit kan man ha i vilken färg man vill och trots det ändå fått blickar vända efter en på stan (speciellt här i Örebro haha). Jag hade dock föredragit denna outfit i svart, vitt, grått eller vinrött!
    God jul på dig :)

  4. december 20, 2014 / 12:10

    Jag följer dom på instagram nu (@moaornberg).
    Jag skulle köra på en enkel men cool look! Svarta skinnbrallor, vit tischa, en lacebra, headpeacet, några enkla ringar och ett par svarta enkla klackar!
    Kram

  5. Elinn
    december 20, 2014 / 13:40

    Den perfekta outfiten till detta smycket, enligt mig, skulle vara en kort, vit spetsklänning och ett par snygga jeffery campbell klackar till. Lite gulligt smycken som en klocka, armband och sen även detta headpiece. Hade varit en sååå snygg sommar/fest outfit! :)
    Min mail är: elinnhansson@icloud.com

  6. december 20, 2014 / 14:51

    Jag är med! :D den perfeka outfiten till smycket skulle vara till så många outfits, få ett headpiece passa sjukt bra till mycket! Men det snyggaste vore en par höga ljusa jeansshorts, en tuff T-shirt eller en vacker och mer ”romantisk” topp, sommar-vågigt hår och detta headpiece! man kan göra så många outfits snäppet bättre med det smycket!

  7. december 20, 2014 / 15:38

    Den perfekta outfiten skulle vara att ha en klockkjol, ett vitt tight linne och ballerina skor tillsammans med huvudsmycket. Gärna lite vågigt/lockigt hår för att framhäva det mer! :D
    veras_96@yahoo.se

  8. Linnea
    december 20, 2014 / 17:42

    En snygg outfit till ett huvudsmycke är något lite enklare, för att framhäva smycket mer. Jag skulle ta på mig ett par smala highwaisted jeans, löst svart linne i glansigt material med smala axelband och spets upptill, höga svarta klackar, klarrröda läppar och, såklart, huvudsmycket för att sätta privken över i:et! Är det lite kallare ute så skulle jag även sätta på mig en kort, svart jacka i fuskpäls Inte för mycket, men en urläcker outfit som passar vilken kväll som helst!

  9. december 20, 2014 / 19:43

    Det skulle vara supersnyggt med en high-waisted ganska kort vit kjol och sedan en crop-top, på sommaren med bruna ben och allt, skulle vara perfekt! Till det ett par enkla men snygga klackar och ett snyggt läppstift!

  10. Felicia
    december 21, 2014 / 19:25

    den perfekta outfiten hade helt klart varit en snygg jumpsuit från river Island (vit topp, svart underdel) med ett par snygga svarta klackar, platt hår eller väldigt lockigt. såå fin enligt mig :) email: ffeliciaamour@hotmail.com

  11. Amanda Wiberg
    december 21, 2014 / 19:56

    Följer på ig @amanda_wiberg
    Bruna armar, plattat hår, fakefransar och en tajt svart, armlös byxdress som påminner lite om kostymbyxor som sitter tajt vid vaderna, skyhöga klackar och en guldig headpiece, alltså åå dröm!
    Nyårsfest nästa med den outfiten;)

  12. Samantha W Karlsson
    december 22, 2014 / 13:25

    Headpiece – Goddess Gold skulle passa perfekt till en champagnefärgad balklänning i spets. Denna klänning är tight enda till nedanför rumpan där det kommer ett vackert svall! Till detta skulle jag ha ett par snygga pumps och en lätt halvuppättning med lockigt hår där headpiecen gör att håret även framhävs.
    Åh, skulle va så härligt att bära detta på balen

  13. Johanna
    december 23, 2014 / 18:30

    Det skulle vara såå fint med ett par höga klackar, boyfriend jeans, en tight top och en svart blazer över det med utsläppt hår. Lite snygga armband som matchar. Det skulle bli en rätt så classy stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv