vegetarian food

BeFunky_IMG_9493.jpg

Ni anar inte hur bra jag mår nu efter att ha skippat kött ett tag. Jag har absolut INTE bestämt mig för att bli vegetarian utan tar det bara som det kommer, just nu mår jag som sagt illa av tanken av kött osv. och då skippar jag helt enkelt det tills jag någon dag kan äta det igen. Men sen vet man ju aldrig om det kommer bli så heller, men just nu trivs jag såhär. Lax går rätt bra att äta och det är ju så gooott.

Igår åt jag vegetarisk ’kött’färs med tacos, det var jättegott faktiskt och det tyckte Adrián med. Om ni har tips på vegetariska rätter så uppskattas det till 1000!!

foooood

pic’s from weheartit.com

P.s search for ’vegetarian food’ on weheartit, sooo many beautiful pictures!! and then click ’most popular’ -> or test this link HERE

sannasrumse-weheartit-pack6-darkgreysannasrumse-instagram-pack6-darkgreysannasrumse-twitter-pack6-darkgreysannasrumse-facebook-pack6-darkgrey

lank

8 Kommentarer

  1. december 16, 2014 / 14:15

    halvfabrikat som är vegetariskt, typ som biffarna på bilden är oväntat goda faktiskt :)

  2. Chanelle
    december 16, 2014 / 14:48

    Ett extremt gott tips (tycker jag): jordnötsbiffar! Paketet ser ungefär ut som de du har bild på här i inlägget, brukar inte finnas i alla mataffärer men vet att Willys Almby eller vad den heter har!

  3. Amanda Wiberg
    december 16, 2014 / 16:18

    Jag tycker inte du ska behöva välja om du är vegetarian eller inte, om du mår bra av att äta vegetariskt så är det ju det viktigaste. Men om du någon dag skulle vara riktigt sugen på en hamburgare så tar du det, mycket skönare det än att leva med massa ”förbud”.
    Kram

  4. december 16, 2014 / 20:33

    Vegetariskt känns så himla fräsch! Försökte bli vegetarian förut men blev allergisk mot soja, just my luck..

  5. Ida
    december 16, 2014 / 22:24

    Har lite recept på vegetarisk mat, ska jag mejla över dem? :)

  6. Ellen
    december 17, 2014 / 09:51

    Lasagne med spenat och keso är super gott!! Bara att googla på recept :)

  7. december 17, 2014 / 11:07

    Jag rekommenderar verkligen vegoschnitzeln du köper som är halvfabrikat. Så jäkla god! Jag köper alltid hem den istället för vanlig schnitzel. Och både sambon och hans dotter tycker det är jätte gott :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv