Bathroom

BeFunky_IMG_7360

BeFunky_IMG_7365.jpg

BeFunky_IMG_7369.jpg

 

Det här kanske inte är så jäääätteintressant och jag hatar toaletter haha. Men hur som helst, ni som sett videon på lägenheten (HÄR) vet hur badrummet såg ut innan. Jag har så jäkla mycket grejer, typ parfymer, skönhetsprodukter,smink osv. Det fick liksom inte plats i vår lilla hylla vi hade förut + så såg det så stökigt ut. Då testade jag att ställa in denna byrå där inne, blev störtbra! Badrummet ser mycket fräschare ut, och allt får plats i lådorna.

Vad tycker ni?

// This aren’t maybe soooo interesting and I hate toilets haha. But anyway, you who seen the video on the apartment (HERE) knows how the bathroom looked before. I have so much stuff,like perfumes, beauty products, makeup and so. It didn’t get room in our little shelf we had before + it looked messy. I tried to put this bureau in there, and it become soo good! The bathroom looks so much fresher now, and everything’s fits in the drawers.

What do you think?

1 kommentar

  1. november 23, 2014 / 15:36

    Jag tycker vi ska byta lägenhet! ;) haha nej men det ser ju riktigt bra ut :) Hoppas bara att byrån tål fukten som blir på grund av duschen men tummen upp ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »