Todays

20141106-161229-58349660.jpg

Hej! Idag vaknade jag upp med snö utanför! Åh så mysigt, har ni fått snö än? Snart blir det dags att handla julpynt hem hit höh :)

Kajsa kom hit en stund, sen gick vi på stan och shoppade lite, köpte med oss mat hem (så skönt att bo typ 500 m ifrån all shopping) och nu sitter vi framför en tjejfilm, ”Sidney White”. Inte den bästa tjejfilmen men den funkar!

Ikväll ska jag och Adrián ta en mysig promenad, det har blivit en grej vi gör typ varje kväll ni. Det är så mysigt där vi bor, ska försöka få bild på det!

5 Kommentarer

  1. Ida
    november 6, 2014 / 21:38

    Hej! Brukar klicka in på sin blogg ibland eftersom du lägger upp den på Facebook flera gånger om dagen. Så funderar lite, du skriver att du blivit så stor osv inom bloggvärlden. Varför måste du då länka din blogg hela tiden? Vill inte dina läsare komma tillbaka? Förstår du vad jag menar? :D söt blogg i övrigt.

    • november 7, 2014 / 07:13

      Jo mina läsare kommer tillbaka, men har du aldrig varit med om att rn bloggare kanske vill växa mer? Jag vill ju nå ut till fler människor, synas mer och få mer uppmärksamhet och med det få ännu större blogg. Om jag hade slutat länka osv. Hade jag bara stått stilla?

  2. november 7, 2014 / 05:44

    Åh, så avis på snön! Kommer från lappland men bor nere i Kungsbacka nu så är jättekonstigt utan snö i november haha :D

  3. november 8, 2014 / 09:49

    Har ni fått snö? :OO Shit, känns så konstigt men samtidigt inte ovanligt. Vi har dock inte fått hit den än i Ale. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv