To much

Jag klarar inte det här med att ha för många bollar i luften samtidigt, kan man väl typ säga.. Jag har tagit för mycket vatten över huvudet liksom. Jag har redan en massa att jobba med på bloggen (bara bloggen tar upp 50% av min tid) och sen har jag coop, sen skaffade jag mig dessutom ett till extrajobb för en månad sen. Jag var social media manager och hade hand om samarbeten, sociala medier, tävlingar osv. för ett annat företag och jag trivdes jättebra och det passade mig såå bra! Men sen får jag ju inte glömma mitt egna företag (bloggen) sen har jag ju skola och blabla och sen mitt mellan allt så kommer det ju såklart upp personliga problem vilket jag ALLTID prioriterar först.

Häromdan sa jag upp mig som social media manager, tror det är bäst så. Jag hade för många bollar i luften vilket jag tycker är kul men det får inte bli så mycket att jag tappar balansen mellan allt. Jag tror att allt kommer bli bättre nu, nu vill jag fokusera mer på bloggen eftersom att jag äntligen fått igång företaget.

bild 1 (35)

Längtar tills jag kan resa och koppla av igen…

4 Kommentarer

  1. november 5, 2014 / 18:36

    känner igen mig! till slut blir man utbränd så det var bra att du slutade :)

  2. november 5, 2014 / 18:39

    Starkt av dig att klara av att sluta med de jobbet fast du tyckte att det var roligt. Många har svårt att inse när de blir mycket innan de blir för sent :) Ser fram emot mer blogguppdateringar!

  3. november 5, 2014 / 18:42

    bra jobbat tjejen! gör de du vill helst! var och hur fick du jobbet som social media manager? skulle di vilja göra ett inlägg om att skaffa olika sorters jobb som bloggare gör både där man arbetar hemifrån och på plats? :)

  4. Inez
    november 6, 2014 / 15:18

    Vart är klänningen ifrån? så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv