New York

Ryser så fort jag bara tänker på att åka dit. Jag vill åka dit, en utav mina högsta drömmar är att åka till New York eller USA överhuvudtaget.

Jag har en del sparpengar som var tänkt att lägga på bil och körkort men om jag ska vara helt ärlig så lägger jag hellre dem pengarna på att resa efter studenten, bara resa runt liksom. Adrián delar också denna dröm med mig, så idag har vi kikat lite på flygbiljetter dit efter min student. How awesome?! Hur som helst så är det en bit dit och en del o göra innan vi drar iväg någonstans, för om vi åker till USA så ska man ju åka iväg några veckor åtminstone.

Någon utav mina läsare som varit i USA? Tell me! Jag älskar dessutom att läsa resebloggar, t.ex. keela.se

New york

14 Kommentarer

  1. november 4, 2014 / 18:48

    hej Emilia! Jättefin blogg.
    Vill börja med att säga att jag hittade din blogg genom min pojkvän som känner någon som känner dig (?) haha.

    jag har varit i USA cirka 2 gånger/året sen jah föddes. Jag har även varit utbytesstudent där och landet är helt underbart. Människorna, shoppingen, maten, ja allt är underbart där.
    Vi har två, snart tre, hus där som vi hyr ut. Dock är det i Orlando, Florida, men ska ni till new york tycker jag ni åker ner till Orlando också

  2. november 4, 2014 / 19:34

    Åh så kul! Jag har själv varit i Miami och det är sååå fint där och det är underbar shopping. Vi bodde på Miami Beach och jag längtar tillbaka så himla mycket :)

  3. Malin
    november 4, 2014 / 20:50

    Roadtrippa genom de bästa delarna av USA i 3 veckor. Rena drömmen. Sjukt avis på att du ska dit, men njut. Det var världens bästa resa. Njuuuuuuuuut

  4. november 4, 2014 / 20:54

    Var i USA 2012 och i somras och jag älskar det! Mitt absoluta favoritland helt klart, så en resa dit är inget du ska fundera över om du ska göra efter studenten eller inte-ÅK! Det är så värt det. New York är helt fantastiskt, men tycker också att ni borde gör ett stopp några dagar i Orlando eftersom det finns outlets med massa olika märken som t ex Michael Kors, Ralph Lauren, Victoria’s Secret, Bath and Body Works mm till skitbra priser! Glöm inte Miami heller och inte minst sagt Miami beach! Underbart! Lång fin strand, utomhusgym, nattliv, god mat osv. Key West finns ju också att välja på, men där nere lever man i princip bara för havet och stränderna! Hoppas ni drar iväg till sommaren, det kommer bli en resa ni aldrig glömmer! Kram

  5. november 4, 2014 / 22:29

    New York är den bästa staden som finns! Personerna är hur trevliga som helst, staden är supervacker, de har all mat du kan någonsin vilja ha, shoppingen är AMAZING och staden har bara en egen personlighet! Rekommenderar starkt att åka till New York!

  6. november 5, 2014 / 08:01

    Klart du ska dra!! har varit i Miami flera gånger och den staden har ALLT! helt underbart verkligen.
    Har även varit i San Diego som är så fint (och varmt haha)
    Och i våras var jag i LA, blev kär i den staden med så vet du? i januari flyttar jag dit. SÅ GALET PEPP!!!! :D :D

  7. november 5, 2014 / 09:56

    Jag var i usa (hollywood) i våras med min pojkvän.
    Min familj åkte dit en vecka innan och sedan åkte vi dit tillsammans och mötte upp min familj.
    Bodde på ett fantastiskt hotell, shoppade, åt jättegod mat och (ONYTTIG) frukost! Badade och hade
    det såå bra tillsammans. Min familj var där två veckor men jag och min pojkvän stannade bara fem dagar,
    liite för lite men det räckte och vi hade en fantastisk resa.
    Läs mer om det på min blogg! :)

  8. november 5, 2014 / 11:56

    Jag ska åka på min drömmresa till New York i vinter. Jag kommer att vara borta över både jul och nyår. Så du får gärna kolla in min blogg i vinter för lite insperation!

  9. november 5, 2014 / 16:35

    Jag var i New york på höstlovet, v 44. Det var hur coolt som helst. Dock väldigt mycket folk och lite svårt att hitta några affärer. Men det är väldigt fint där och värt att åka ditt. Alla människor är också väldigt väldigt trevliga, pratar med en helt random. De har underbara mat, finns mat för allt och alla. men helt enkelt åk ditt om du vill uppleva många människor och en underbar stad! :D

  10. november 5, 2014 / 17:45

    Var där förra året, var i Las Vegas, San Diego, Los Angeles och New York. Alla städer var helt underbara och så unika, New York var helt kaos på ett bra sätt dock. Fyllt med folk överallt, grym shopping och massor av ställen att besöka, jag tyckte om NY väldigt mycket så jag gillar när det händer lite och det gör det verkligen i New York.Vegas var verkligen som filmerna med alla glam hotel och casinos, riktigt nice upplevelse. LA och San Diego var mer chill, folket var lite mer avslappnat och de var liksom lugnt och sen är ju solen ett sort plus i de två städerna. Älskar verkligen USA och allt med det, de är så stor skillnad från Sverige. Bara att gå och handla i mataffären är annorlunda vilket är grymt kul med lite omväxling enligt mig. Är absolut de bästa andet jag besökt!

    Hoppas verkligen ni kommer iväg dit, det är verkligen en awzome stad och ett underbart land! :)

  11. Amanda
    november 5, 2014 / 19:07

    Va i NY en vecka innan jag flyttade till San Francisco, NY är verkligen såå fint men älskar verkligen Cali, från norr till söder, så himla fint!

  12. november 6, 2014 / 20:48

    Bodde i hamtpons/New york i somras. Helt fantastiskt! The hamptons är new york bornas sommarställe och bland de finaste gatorna i hela usa! (Bla kim k bor där)

    huur som, new york är galet bra men tycker absolut att ni ska satsa på UPPLEVELSER! shoppade såklart en hel del men ni får bara inte missa att åka upp i någon skyskrapa, hänga på times square, leta upp gossip girl platser, gå på brooklyn bridge, hänga i central park osv. Lever verkligen på upplevelserna och sedan är ju maten och shoppingen en klass för sig! ska dit snart igen och längtar såå mycket. Min älskade bästa staad!!!

  13. Nchilija
    november 16, 2014 / 16:58

    Jag har vart i usa 5 gånger då min mamma bor där, det är ett underbart ställe. Där jag var, 3 timmar norrut från Seattle så var det jätte varmt! Folket där är super trevliga, de på Walmart t ex frågade hur man mådde osv vilket är jätte ovanligt i Sverige. Det är en underbar upplevelse att få gå genom alla höghus och alla affärer, man känner sig lite som serena i gossip girl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv