#somny

BeFunky_IMG_2011.jpg

BeFunky_IMG_2014.jpg

 

Denna byrå har jag haft i ca 5 år, ni som har Ikea’s malm möbler i vitt har nog märkt att dem gulnar efter ett tag. Min hade fläckar som inte gick bort och så hade den gulnat, eftersom att jag har haft den så länge så tänkte jag nästan skrota den! Men det blev målarfärg över sen vi målade i lägenheten så jag fick ett ryck och målade hela byrån och köpte en glasskiva på Ikea för 199 spänn! Och voila, så är den som ny igen!!

4 Kommentarer

  1. september 29, 2014 / 08:16

    Vad snyggt! :D Älskar att se dina inredningsbilder, du är verkligen jätte kreativ!

  2. september 29, 2014 / 12:52

    Blev supersnyggt ju!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »