Flytta hemifrån

JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN! Helt sjukt, kan knappt fatta det själv faktiskt.. Jag och Adrián har letat lägenhet ett tag, i måndags så fick vi en och idag så skrev vi på kontraktet. Vänta, va, vad hände? Allting har gått så jävla fort haha! Och på måndag den 15e så flyttar vi, gaaaah!! Det är en vindsvåning mitt på stan (järntorget i Örebro), 2.5 rum med kök och 85 kvm, kan det bli bättre? Jag kommer ha en walk in closet, omg. JAG SKA HA EN WALK IN CLOSET! Hahah, drömmer jag?!

Det enda vi har just nu är våra möbler från våra ungdomsrum, så en runda till lite möbelaffärer kommer det bli! Som jag har längtat efter detta, att inreda sin egna lägenhet. Det här kommer bli en helt ny kategori i bloggen ”Hemma hos mig”, där jag kommer skriva om inredning, pyssel och lite sånt där. Men ni ska veta att Mode alltid kommer vara min huvudkategori!

Jag har så blandade känslor, men det är ju inte så konstigt. Jag är så lycklig men ändå så hugger det lite när jag tänker på hur mycket jag kommer att sakna stunderna med familjen här hemma. Men jag kommer såklart besöka dem, men den där grejen att inte bo med mamma, pappa och brorsan längre (haha får tårar när ja skriver detta..). Sen min kära hund leo, åh vad jag kommer sakna att ha honom vid min sida, jag blir alltid väckt utav honom på morgonen, haha han springer in med en rasande fart och slickar mig i ansiktet (irriterande men gulligt).

Men nu har jag funnit min kärlek, Adrián. Och jag är verkligen universums lyckligaste som funnit en sån bra kille som honom, jag kan inte vara kärare än vad jag är just nu! Jag vet att han och jag kommer ha det för jäkla underbart i vår lägenhet. ♥

Vad tror ni om min nya kategori till bloggen?

kkInspo från weheartit, följ mig HÄR

 

25 Kommentarer

  1. september 10, 2014 / 18:44

    Åh gud grattis till er verkligen. Att flytta ihop är stort, ni kommer klara det super. Jag separerade precis med min sambo men det är problem som har legat bakom oss väldigt länge. Att bo ihop tycker jag bara är positivt och viktigt för ett förhållande. Och gud vad kul med walk in ;-)
    puss

    • september 10, 2014 / 18:52

      Vad tråkigt att höra! Tack så mycket, kram!!

  2. :)
    september 10, 2014 / 18:48

    Hur har du/ni råd?

  3. anonym
    september 10, 2014 / 18:59

    Har ni ens vart tillsammans 1 halv år? Man känner INTE varann efter en sån kort tid. Vet att du inte tror det, men jag lovar dig att de är sant. Självklart jätte kul om det funkar för er, men ni kommer upptäcka helt nya sidor hos varandra. Att flytta ihop med någon i sån tidig ålder och när man vart tillsammans sån kort tid, är inte smart. En så länge är ni fortfarande nykära och det är när det gått över som en hel del förändras.

    • september 10, 2014 / 19:11

      Hej du ”Berta” som inte vågar säga vem du är? :) Ja, vi har bara varit tillsammans i 5 månader, ja väldigt sjukt enligt många åsikter. Jag fattar knappt själv hur jag kan känna sån här passion för någon efter bara sån kort tid! Men jag VET att jag funnit rätt och så känner han med, han är min bästavän och jag har redan sett alla sidor hos honom och vise versa han hos mig. Det enda som kan hända är att man tröttnar, det kan hända i vilket förhållande som helst vilket jag inte tror att vi kommer göra. Alla par som flyttar ihop gör samma risk, går igenom samma grej om man nu skulle flytta isär. Så det finns helt enkelt inget ”för kort tid” osv. Känner man att det är rätt så ska man följa sitt hjärta.

      • september 11, 2014 / 14:26

        alltså min bror och hans tjej var tillsammans i kanske 3 månader innan de flyttade ihop, detta var 2010. Idag är dom förlovade med ett barn och ett till påväg så, ja det kan funka hur bra som helst!
        Är förresten jätteglad för er skull, ni är jättefina tillsammans! Kram

  4. Sofia
    september 10, 2014 / 19:04

    Ååh grattis! Jag hoppas verkligen det fungerar för er! Det är enormt roligt att flytta hemifrån men att flytta ihop måste var ännu bättre!!

  5. september 10, 2014 / 19:13

    haha rolig respons från ”anonym”. Klart som fan det kommer gå bra, annars får ni lösa det då! Så kul, grattis!!

    • september 10, 2014 / 19:15

      Hahah men snacka om att den var bitter!! Tack så mycket du, kram! :D

  6. september 10, 2014 / 19:16

    Hur mycket kostar den i månaden? Hur får ni ihop med pengar till både hyra, nya möbler, mat, nöje mm. Vore kul att veta, är själv så sugen på att flytta hemifrån!

    • september 10, 2014 / 19:21

      Eftersom att vi delar på kostnaderna så blir det inte så mycket, Adrián har fast inkomst och jag har extrajobb och bloggen :) Jag har massa sparpengar som sparats sen jag var liten så mycket utav det kommer gå till möbler och inredning. Men ett tips är att jobba och SPARA! :)

  7. september 10, 2014 / 19:17

    Är så himla glad för eran skull! :D Lägenheten låter hur bra som helst och lyssna inte på dessa negativa jävlar. När ska folk inse att vi alla är olika? Om ni skulle göra slut om 6 månader så är väl inte de hela världen? Då skaffar man en egen lägenhet eller flyttar hem igen, svårare än så är det verkligen inte! Jag tror ni kommer klara detta hur bra som helst. Att flytta hemifrån är en av de bästa känslorna man kommer få uppleva, ta ansvar och bestämma själv. Blir man osäker över något är de ju bara att be sina föräldrar om hjälp. Jag är super glad för eran skull och ser fram emot bilderna :D

    • september 10, 2014 / 19:23

      Åh blir så glad av dina kommentarer! Tack så mycket bästa Dixi, ja bilder kommer det garanterat att komma upp här!! :D

  8. september 10, 2014 / 19:20

    Fasen va roligt för er! Längtar till den tiden kommer för mig och min pojkvän också :)

    • september 10, 2014 / 19:24

      Tack så mycket! Ja det är så jävla underbar, hoppas det blir snart då, lycka till! :D

  9. Marja
    september 10, 2014 / 20:29

    Det kommer gå hur bra som helst! :D Var lite positiva folk. Lycka till med nya lägenheten och sambolivet :D!

  10. september 10, 2014 / 21:37

    Å grattis!! & personen som kommentera att ni har varit tillsammans för kort tid. De spelar ingen roll alls! Jag flyttade hemifrån med min pojkvän för ca 2 veckor sen som jag ”bara” som Berta Kallar det varit tillsammans med i 5 månader. Förutom det flyttade jag 40 MIL hemifrån & det funkar hur bra som helst. Är set äkta kärlek spelar tiden ingen som helst roll. Kämpa på och jag säger bara en sak, det är sååå kul att flytta hemifrån. Vi har köpt allt nytt & det blir så fint! Lycka till :)

  11. R.
    september 11, 2014 / 08:11

    Hej!
    skönt med en stor lägenhet :)! hur mycket kostar den i månaden?

  12. september 11, 2014 / 11:16

    åh grattis! fick också lägenhet för en vecka sen, så glad:D

  13. bella
    september 11, 2014 / 11:43

    vad roligt att ni ska fytta ihop! Får jag fråga vad han jobbar som?

  14. september 11, 2014 / 16:13

    Gud vad kul! Hur gammla är ni? Och jobb? hur har ni råd liksom? :)

  15. Elina
    september 14, 2014 / 12:51

    Kan du inte köra en frågestund om din flytt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv