Webbshop

Jag ska öppna min alldeles egna webbshop! Det här har jag velat väldigt länge, så äntligen har jag nu kommit igång med detta. Detta kommer nu i början vara ett UF företag och något jag måste göra genom skolan. Sen om det går bra så kommer jag självklart fortsätta efter studenten, hur perfekt?!

Jag har redan köpt en hemsida, fixat designen, köpt domännamn och nu ska jag bara börja beställa hem grejerna! Webbshopen kommer vara kopplad till min blogg så att ni kan klicka er in direkt dit :)

Emilia Angergårds webbshop UF – kommer sälja unika och väldigt (!) billiga plagg, jag kommer sälja kläder utifrån min egna smak.

woooho

BeFunky_IMG_9412.jpg

10 Kommentarer

  1. september 7, 2014 / 15:44

    nej guuuud så kul! kommer säkert vara grymma saker! så spännande :D

  2. september 7, 2014 / 15:55

    Åh, så himla roligt! Din stil är grym :)

  3. september 7, 2014 / 16:07

    Snälla snälla snälla ta in lite större storlekar om du har möjlighet. Nästan alla webshops i Sverige som är av den mindre skalan har aldrig kläder för oss som är lite större (menar M-L svensk storlek). Det skulle göra att din webshop sticker ut! Ska bli skit kul att se vad du får in :D

    • september 7, 2014 / 16:14

      Jag ska göra allt jag kan! Nu i början kommer jag inte kunna beställa hem så mycket, men självklart kommer det finnas större storlekar! :D

  4. Nellie
    september 7, 2014 / 18:29

    Åh fasen va roligt! När öppnar den? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv