Great study life

Som ni vet så har jag skrivit att jag vill åka på språkresa, helst utforska hela världen men vart ska man börja? Jag vet många som valt att studera i Kina, dem har lyckats ganska(väldigt) bra efter det. Min morfars brors familj bor faktiskt i Kina, så min kusin (som är lika gammal som mig) studerar där och jag tycker det verkar så sjukt spännande! Jag har faktiskt tänkt på att åka och besöka dem någon gång, det vore ju hur coolt som helst. Att vara i Kina liksom.

Vill du studera i Kina? T.ex. i Shanghai eller Ningbo, du lär du läsa detta inlägg! Great study life är det perfekta företaget som hjälper dig att få den bästa språkresan du nånsin drömt om! Och vet ni vad det bästa är? Språkkurserna är CSN-godkända så ni får alltså studiemedel till detta, super va? Kurserna kostar inte mycket om man jämför med t.ex. ef.se.

Boende: Du bor jättefräscht i en lägenhet med eget badrum samt tillgång till satellit TV, internet – LAN, kok- och tvättmöjligheter. Klicka HÄR för att se boende.

Du studerar antingen 13 veckor eller 24 veckor. GSL erbjuder dessutom praktik till alla sina studenter i kombination med språkstudier, t.ex. om du vill vässa till ditt CV lite. Det går att praktisera inom allt från mode & design, import/export , butik eller café.

Det som är så bra med just GSL är att du får poäng per kurs, alltså om vi säger att du t.ex. har 100.000 poäng så kan du ”köpa” saker för dem. Ex. en natt på ett hotellrum om du nu vill utforska Kina, eller kanske en Apple produkt?

Klicka HÄR för att läsa mer.

Ningbo:

Ningbo1Ningbo är en stad med över 6 miljoner invånare med allt från mycket kultur och shopping. Det även fina ställen som du kan göra utflykter till här, klicka HÄR för att läsa mer om Ningbo.

Shanghai:

shanghai1Sist men inte minst, SHANGHAI! Den staden vill jag verkligen besöka. Den har allt, mer än vad man tror och med över 24 miljoner invånare så är Shanghai en utav världens största städer! Den är typ som New York och London och här finns all shopping som du kan tänka dig haha! Tro inte att det är mörkt och dystert här, utan här finns det också kristallklart vatten och sand precis som t.ex. LA. KLICKA HÄR för att läsa mer.

Är ni intresserade av att åka på en språkresa? Om ni är det minsta intresserade så tycker jag att ni antingen kommenterar under det här inlägget, eller mailar mig eller skriver till mig på facebook! Jag har en rabatt till er, hur mycket kan vi diskutera om ni skriver till mig först.

Email: emiliaanger@hotmail.com
Facebook: HÄÄÄÄR

6 Kommentarer

  1. juli 23, 2014 / 16:31

    låter hur bra som helst ju!! Shanghai verkar helt underbart

  2. vendela
    juli 23, 2014 / 19:16

    wowowowow! hade lätt velat :D

  3. Dana
    juli 24, 2014 / 13:46

    3e sista bilden är på Singapore, inte Shanghai :)

  4. juli 25, 2014 / 19:03

    Har varit i Shanghai några gånger då min pappa bor där! Kan ju säga att den inte lever upp till bilder och så tyvärr. Smoggen är så överväldig att det inte är ofta man ser klar himmel. Men på nätterna är det riktigt livligt och fint! Krogarna har sjukt drag :D Det är ett ställe jag tycker alla borde besöka någon gång i livet, även om man kanske får se saker och den andra ” sidan” av staden som inte visas på bilder eller filmer.

  5. Sandra
    juli 26, 2014 / 22:51

    Smygreklam.. Roligare om du skriver om saker som är intressanta än att trycka upp reklam i ansiktet på dina läsare för att du ska få pengar för det.. Jag läser din blogg mycket och följt dig ett tag, men sånt här är bara minus poäng!

    • Suzanna
      juli 27, 2014 / 13:01

      Jag tycker det är ett bra inlägg då jag själv funderar på att åka till Kina…I slutänden är det ju jag själv som bestämmer vilket företag jag vill åka med!
      GSL har ju bra priser jämfört med alla andra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv