Det här med killar…

Jag är fortfarande förvirrad i det här ”singellivet”. Jag har ju haft långa förhållanden sen jag var 13-14 så att vara ensam är något helt nytt för mig känns det som. Men jag saknar verkligen inte Adam (vi är kompisar och pratar då och då), utan saknar mer att ha någon man kan mysa med liksom. Dock så söker jag ju inte efter ett förhållande just nu eller är desperat utan tänker ta det som det kommer. Jag tänker ta tag i andra saker och försöka att bara bry mig om mig själv ett tag. Fast sen skulle jag ju inte heller tacka nej till min drömprins liksom, om det skulle komma en kille som verkligen tog mig med storm så får de bli så ju. hahah..

Jag har väldigt lätt för att sluta bry mig om någon, på sistone har jag blivit så mycket starkare. Om jag blir intresserad av en kille och han kanske gör något dumt så har jag väldigt lätt för att skita i honom och gå vidare utan att ens bry mig. Något jag tycker ni tjejer (killar också) ska tänka på är att alla förtjänar att få den här speciella uppmärksamheten från någon för sig själv. Alltså om t.ex. en kille ger dig massa uppmärksamhet, visar intresse osv. men sen ger han samma uppmärksamhet till andra tjejer så ska ni skita i honom, för det är inte rätt. Bara för att man är singel så har man inte rätt att leka med andras känslor ju. Det hände mig för ett tag sen, en kille verkligen sökte efter min uppmärksamhet, han ringde mig varje kväll, smsade hela tiden, ville träffas osv. och eftersom att många killar skriver till mig så kändes inte han så särskilt speciell för mig.. tillslut träffade jag honom och jag fick ju upp ögonen för han, blev intresserad och kanske till och med fick lite känslor.. Men när han nu äntligen fick uppmärksamhet från mig och att jag visade intresse så gjorde han som dem flesta killar gör, börjar dryga, dissa och ger andra tjejer samma uppmärksamhet. Ashole. Jaja, som tur var så brydde jag mig inte så mycket, blev mest irriterad på att han slösade min tid!

Jag dagdrömmer (som nog de flesta tjejer gör haha) att någon kille verkligen ska ta mig med storm, typ trycka upp mig mot väggen, dra fingrarna genom mitt hår, titta in i mina ögon och sen börja förklara hur mycket han tycker om mig och varför och sedan börja hångla med mig. hahaha, de kommer aldrig hända men drömma kan man ju alltid? Jag vill ha som i förr i tiden, då kunde killen gå fram till en tjej han tyckte var fin och fråga om dem skulle kunna gå ut på dejt sen fråga efter hennes nummer, nu skriver man på facebook typ ” tja snygging, ses hos mig och kolla film?” ah, jävligt romantiskt… Jag tycker om när en kille är ärlig om allting, typ berättar precis hur han känner, om han är arg, ledsen eller glad. Jag vill att han ska kunna säga ifrån om jag gör något fel, eller om jag är lite dryg. Jag ska ändå inte säga så mycket då jag har väldigt svårt för att visa eller berätta hur jag känner, om jag någon gång berättar för någon hur jag känner så är denna person speciell för mig. Jag öppnar mig inte så lätt helt enkelt.

En riktig jävla drama queen är jag haha. Jag kan förstora och överdriva småsaker ibland, få humörsvängningar och tro att allt är fel helt plötsligt. Fast det har dock blivit bättre nu ju starkare jag blir, för jag har börjat se allting positivt.

Några frågor? ställ dem här -> http://ask.fm/emiliaangergard

blä1

8 Kommentarer

 1. ehlin
  april 13, 2014 / 14:40

  Jag är precis likadan, blir skitsur för skitgrejer när man egentligen ska förlåta.

 2. Johannes
  april 13, 2014 / 15:27

  Bättre att vara singel, mindre problemos, fri som en fågel att kunna göra vad du vill!
  De finns alltid någon där ute för precis alla. Vänta o se :)

 3. april 13, 2014 / 17:14

  Jag vill också killar ska vara som förr, skriva på Facebook och bjuda hem på film känns inte direkt som någon uppoffring! Man vill bli utbjuden på dejt!

 4. april 13, 2014 / 20:57

  Heliga bananer, ibland tycker jag att det är läskigt att någon kan vilja samma sak osv. De två sista styckena i ditt inlägg är samma för mig, det är inte bara killar, utan alla får gärna vara ärlig och säga till om man gör något fel så man kan göra rätt. Viiiisst jag är bara 15 och 10 månader, men det är rätt skönt att jag vet redan nu vad jag är ute efter av både relationer och personer, jag är rätt rak på sak men ändå superseg och väldigt tyst om hur jag vill att killen ska vara och de är något jag personligen tycker jag borde bättra mig på att vara lite mer tydlig, fast än så länge har jag klarat mig som singel hela livet, antingen ska det vara seriöst eller så kan man lika gärna skita it’, jag har även börjat tänkt sedan kanske ett år tillbaka att låta ”kärleken” komma till mig istället för att lägga tid, energi och tårar på något som kanske inte ens varar en längre tid. Dessutom har jag inte tid så vad skulle de vara för mening?

 5. april 14, 2014 / 10:37

  Ni tjejer måste samtidigt förstå att även om ni inte vill gå ut med killen som frågar ut er så måste ni tänka på att behandla killen i fråga med stor respekt för det krävs ett enormt mod att gå fram och fråga ut någon.

  Bra inlägg!

 6. april 14, 2014 / 14:27

  Herregud, det hade kunnat vara jag som hade skrivit detta inlägget! Håller med dig till 100%.
  Hänt exakt samma sak med mig som du påstår har hänt dig i inlägget.

  bra blogg har du. Kram!

 7. Alex
  april 25, 2014 / 19:30

  Aldrig läst något så klockrent om relationer.
  ALLA jag träffat säger bara om man träffar såna killar; det är avundsjuka (när han skriver med andra tjejer när vi är på G) bara för vi inte är ihop och då måste man höja sin ”självkänsla” enligt folk. HAHA fan det är ju principer de handlar om. Om killen jag dejtar skulle dejta 8 andra och man ”stör sig” så säger ALLA MAN ÄR SVARTSJUK? Whaaat? Det handlar om att man ser sig själv VÄRDIG iallafall!
  Grym text, stämmer 100%!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv