My makeup place

BeFunky_IMG_0660.jpg BeFunky_IMG_0661.jpg BeFunky_IMG_0663.jpg BeFunky_IMG_0666.jpg

Någon frågade om jag inte kunde lägga ut bilder på vart jag förvarar mina skönhetsprodukter osv. Inget speciellt och inte alls fint haha men här ser ni, det är alltså inne i min ”tvättstuga” för det är bäst ljus där. Man vill ju inte komma ut med värsta ”fjortis randen”, haha nej men… Snart kommer det upp ett inlägg på hur man blir brun på bara 10 sekunder!

 

3 Kommentarer

  1. malin
    mars 6, 2014 / 17:26

    Hej! Superfin och bra blogg! Jag funderar på att beställa sminkborstar från sheinside och tänkte kolla om du tycker att dom är bra?

  2. Elinn
    mars 6, 2014 / 17:34

    Såå fin morgonrock, eller vad man kallar det, vart har du köpt den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv