Bridge please

BeFunky__DSC0184.jpg - Kopia

BeFunky__DSC0223.jpg - Kopia

BeFunky__DSC0198.jpg - Kopia

BeFunky__DSC01851.jpg

BeFunky__DSC0191.jpg - KopiaFotograf: Christoffer F Petterson

12 Kommentarer

 1. februari 15, 2014 / 18:06

  alltså så himla snygg

 2. februari 15, 2014 / 18:56

  Gud va snygg du är! Och älskar outfiten med :)

 3. februari 15, 2014 / 20:06

  Gud vad fin du är! :o

 4. Emily Jankkila
  februari 15, 2014 / 20:22

  Hej Emilia!

  Jag började läsa din blogg för några månader sen. Jag såg att du skrev om den på en facebook sida, tror att den heter we love blogging? Eller nåt sånt iaf. Sen jag såg det inlägget har jag kollat in din blogg VARJE dag och jag älskar den! Du har så sjukt fin stil och du ger en massa inspiration, speciellt med dina sjukt fina bilder. Sen är du ju också så sjukt vacker!!!!! Helt sjukt! Ville bara säga att jag tror på dig och tror att du kommer bli stor, antingen inom bloggandet eller som modell eller kanske till och med båda!

  Om någon snackar skit om dig så ska du veta att dem är bara avundsjuka, för det går så bra på dig, eller kanske för dina fina kläder, eller för att du modell eller vad vet jag!! Dem har ingen anledning iaf, det har man aldrig. Fast det tror jag att du vet om, men jag ville bara säga det.

  Jag ville bara säga detta! Fortsätt som du gör så kommer du komma långt! Puss och kram :)

  / en fjorton årig tjej från stockholm

  • februari 15, 2014 / 20:27

   Hej Emily! Vad glad jag blir av dina fina ord och så himla kul att du följer min blogg! Det är såna som dig som motiverar mig till att blogga, kärlek till dig! Ha en fortsätt trevlig kväll, kramkram

 5. februari 17, 2014 / 10:17

  grymt snygg är du bruden! snygg outfit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv