Fuck fake people

Vanligtvis brukar jag inte skriva såna här texter, eller bry mig överhuvudtaget men nu har det blivit så mycket en och samma gång. Det går runt så mycket skitsnack om mig nu för tiden, varför? Är det för att de vill ta ner mig från toppen som jag faktiskt är på just nu? Det är så konstigt hela grejen eftersom att ingen känner mig. Nej jag är ingen sån som umgås mycket med kompisar eller öppnar mig så, jag är hemma i min egna lilla värld typ jämnt eftersom där mår jag bäst. Men ändå verkar det som att dessa personer ” känner mig så bra” att dem vet allting om mig, vad jag gör, vad jag har för hemligheter osv. fast egentligen så vet dem inte ett skit om mig, just därför hittar dem på något eget för att helt enkelt skapa drama. Ett exempel är den HÄR bilden jag la upp på instagram om alla hjärtans dag, det var rekord många som gick runt och snackade om det som om det vore värsta grejen? ” Emilia är så jävla elak mot Adam, Emilia har varit en sån dålig flickvän, Emilia håller på med den och den”. Det är ju så skrattretande så jag skäms över dem här människorna, dem verkar ju vara kvar i 12 års stadiet och att snacka skit verkar vara deras ”thing in their life” hahaha, erat liv går ut på att snacka om andra… tragiskt. Vet ni vad min grej i livet är? Att bara total ignorera såna bitches som er, glänsa genom stan stolt som fan och blogga om my fabelous life.  Ingen kan helt enkelt döma mig för ni känner inte mig så väx upp.

Ni andra får inte få den uppfattningen om mig som en kaxig tjej haha utan jag är hur snäll som helst och skulle aldrig hugga min vän i ryggen. Adam vet vad jag känner för honom och det är de enda som räknas.

BeFunky_BeFunky_IMG_5266.jpg

8 Kommentarer

 1. Din bästa
  februari 14, 2014 / 08:22

  Bra sagt! Du kanske har väldigt få vänner och dom ska du vara rädd om och dom ska vara rädd om dig❤
  Avundsjuka människor är det äckligaste jag vet..

 2. Mimmi
  februari 14, 2014 / 08:33

  Dom säger att vänner inte växer på träd, nej men vissa växer som ogräs och det är precis vad dom är också( ogräs)
  Riktiga vänner säger inte onda saker om varandra utan dom säger vad dom tycker!

 3. Felicia
  februari 14, 2014 / 10:17

  Alla är bara så jävla avundsjuka på dig, jag också men jag använder det som något bra istället och blir inspirerad av dig. Din blogg har gjort så att jag blivit sugen på att skaffa ett jobb så jag också kan köpa massa snygga kläder som du gör.
  Alla är avundsjuka för att dom ser hur bra de går för dig, dom vill också ha det som dig. Men eftersom dom inte har nån kämpa glöd för att försöka få det så, så drar dom ner på dig istället så att du ska värka mindre bra än vad du är. Dom är patetiska och bry dig inte om dom.

 4. februari 14, 2014 / 11:28

  Tyvärr är det så att vissa personer har svårt att hantera sin avundsjuka och ja om dom inte är avundsjuka så är dom ju bara otroligt elaka och negativa människor så det finns inget bra alternativ att välja mellan. Låt ingen av dessa personerna trycka ner dig även om det kan vara svårt vissa gånger. Du kämpar på och det kommer löna sig ska du se! Sen kan jag av erfarenhet säga att vissa personer växer tyvärr aldrig upp. Jag är snart en riktig oldie och än idag har jag små biatches som säger de ena och de andra. Det bästa man kan göra är att hålla huvudet upp och inte sjunka till deras nivå :) Kram

 5. februari 14, 2014 / 16:17

  Jag vet att det är svårt att vända andra kinden till när negativiteten flödar. Alla rykten och påståenden som flyter runt i havet där alla fiskar har tillgång till det är svårt att undgå men jag förstår absolut hur du känner, människor i en liten stad, alla ”känner” alla. Av det jag läst på din blogg så verkar du vara en stark och snäll tjej så mitt råd är just det, de tror saker om dig och därmed säger jag, prove them wrong! You go girl!

 6. februari 15, 2014 / 16:43

  vad har du för inställning på kameran för att få så fint hår på bilden? :)

 7. Alice
  februari 21, 2014 / 17:31

  Faktiskt så är jag i ”12-års stadiet”. Jag är tolv år gammal. Men jag snackar inte skit om någon, eller tror på snacket som går. Jag tycker att det det är ren IDIOTI att snacka skit. Även fast jag är i det som du kallar ”12-år stadiet”. Jag vet faktiskt bättre än så. Och jag tror att det finns MÅNGA som är lite eller mycket äldre än jag som snackar MYCKET mer skit än jag. I din egen ålder framför allt, men det var ju det detta inlägg handlade om, att det är många i din egen ålder som snackar skit och är kvar i det så kallade ”12-års stadiet”, eller hur? Ska jag känna mig träffad? Ska jag som är i det riktiga ”12-års stadiet” känna mig träffad? Jag väljer att inte känna mig träffad. Men jag ska klargöra detta; Vi i det riktiga ”12-års stadiet” är inte så som du beskriver i detta inlägg, vi är bättre än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv