Layla

BeFunky_IMG_0006.jpg BeFunky_IMG_0009.jpg BeFunky_IMG_0013.jpg BeFunky_IMG_0014.jpg

 

Jag beställde hem produkter häromdan från highgrade.se. Det var en kompis som tipsade mig om deras produkter så beställde hem för att testa, jag började med det svarta nagellacket. Och jag ÄLSKAR det! Man behövde bara måla ett lager och jag har alltid behövt måla flera lager när jag använt något annat nagellack. Det blir som ”gelenaglar-effekt” 

Ang. mina fläckiga händer så glömde jag tvätta händerna efter jag hade smörjt mig med min brun utan sol… Det var inte fläckigt i början men jag var verkligen ORANGE om händerna haha så mamma skrubbade dem med klorin, tvål, skrubb och typ allt vi hade och nu är dem fläckiga.. jaja.

1 kommentar

  1. februari 9, 2014 / 09:34

    Snygg klocka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv