Skinny love

me - Kopiame2 - KopiaHaha övar lite på mina poser, ska ju på ett till modelljobb i veckan! Sist gick jag ju catwalk i träningskläder inne på Mood gallerian i Stockholm, det var riktigt mäktigt för mig, första gången ju! Jag var ju på en casting igen i december (på min födelsedag) om en annan catwalk. Jag fick jobbet men fick reda på att det var på en klubb och jag är ju under 18… Jaja finns andra modelljobb för mig framöver!

Jag kom hem från jobbet för någon timma sen, sminkade mig och tog dessa bilder. Jag får panik att det är så mörkt ute när man kommer hem, vill ju visa er mina paket jag hämtat ut och andra fina grejer/outfits!! Men imorgon jobbar jag 8-13 så lovar att fota till er då. Puss & kram

1 kommentar

  1. februari 1, 2014 / 21:53

    Du är så sjukt snygg!
    Ser fram emot dina outfits, love them :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv