Lite fakta

Jag sover oftast med jättemycket grejer i sängen, typ min bärbara dator, mobil och en massa annat haha. Jag känner mig tryggast då på något sätt och inte så ensam…

Jag tycker att bakåt slickat på dem flesta killar ser så sliskigt och fult ut… Men alla har väl olika åsikter ang de

Jag saknar skolan, typ att gå på föreläsningar, göra prov och uppsatser. Ni tycker säkert jag är hur dum som helst haha men när man praktiserar så mycket som vi (det är såklart kul de med) så saknar man att gå i en klass bland andra ungdomar i sin ålder.

 På fester tycker jag (speciellt tjejer) att man ska hälsa på alla som man är på samma fest på. Är så trött på dem här ”bitcharna” som sitter på soffan med ”upp och ner”-blicken på alla liksom. En fest så satt ett gäng tjejer och kollade skumt på mig och mina kompisar (kände dem inte) så jag gick runt och hälsade på alla och skakade hand liksom. Dem började fnittra och gav varandra den här ”vem fan tror hon att hon är?” – blicken. Dem kände ju inte mig så dem hade ingen anledning till att ”döma”… Bitch please, väx upp någon gång och lär er att kunna kommunicera med andra!!!

20140131-145455.jpg

14 Kommentarer

 1. Alexandra
  januari 31, 2014 / 14:06

  Haha ååh håller SÅ med dig på den sista punkten!! Blir så irreterad

 2. januari 31, 2014 / 14:20

  Håller verkligen med på sista punkten, vissa tjejer är så jävla elaka & man förstår inte ens hur de orkar haha.. Jättefin blogg och du är också jättefin!

 3. januari 31, 2014 / 14:37

  Håller med dig om att de tjejerna är så otroligt jobbiga! Jag brukar hälsa på alla, det är liksom någonting man gör för att vara allmänt trevlig!

 4. januari 31, 2014 / 14:39

  hahahha klockren sista punkt!!!

 5. januari 31, 2014 / 14:44

  Dom kollade säkert snett på er för att ni var så mycket snyggare än dom ;) Så fin blogg! kram!

 6. januari 31, 2014 / 15:02

  Helt rätt angående tjejer som ”bitchblickar” som jag brukar kalla det, haha… Så grymt irriterande. Superfin är du i alla fall, så strunt i sådana tjejer, du är mycket bättre än dem! Kram :)

 7. januari 31, 2014 / 15:24

  Åhh känner igen mig så jävla mycket i det där! Är också väldigt social och beter mig som jag önskar att andra beter sig mot mig, men tror folk har svårt för att man visar självsäkerhet.. Hade inte kunnat sagt det bättre själv #amen!

 8. januari 31, 2014 / 15:59

  Håller också med dig på den sista punkten!!

 9. januari 31, 2014 / 21:35

  Haha inte så konstigt med tanke på ditt utseende, versta pinglan träder fram. och sen är hon TREVLIG och hälsar också… dom var ju körda på en gång, klart det sved ;)

 10. februari 1, 2014 / 12:29

  Jättefin blogg!
  Och håller med dig till fullo angående tjejer på fest, bra sagt! Kram /E

 11. -
  februari 2, 2014 / 15:27

  Lilla gumman, klart man kollar snett på dig om du kommer in och BITCHBLICKAR själv? Och när du väl ska hälsa kommer fram med en äcklig och stöddig attityd och drar fram handen som om jag ska kyssa den? inte en vanlig handskakning utan sträcker fram handen som en riktig jävla bitch. Tänk lite själv på vad du utstrålar också okej?

  • februari 2, 2014 / 15:32

   Lite fegt att vara anonym men men så vet ju inte vem du är ens? Har varit på många fester som det har varit så, jag nämnde ju inte vilken men du tog ju åt dig så ;)

 12. februari 2, 2014 / 18:30

  fast ja tror att alla ger en speciell blick och att det kan misstolkas ofta. sen finns de ju dom som tycker dom är bäst,störst och vackrast. hahaha
  Och sen en grej till , till alla er pissluffare som sitter bakom datan och måste va anonyma för att ni inte kan stå för vilka ni är. skaffa er ett liv !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv