Everyday bags

c800x4751. HÄR     2. HÄR     3. HÄR     4. HÄR     5. HÄR     6. HÄR     7. HÄR     8. HÄR

Fråga: Vet du nån bra sida där man kan hitta svarta väskor med lite cola nitar på?? Tipsa gärna i ett inlägg! :)
Svar: Här ovanför har du några jag valt ut, men jag valde lite vanliga vardags också. Jag visste precis vad du menade men hittade inte den jag sökte efter.. visste inte om du menade vardags eller fest heller. Men annars kan du ju kolla jfr.se eller typ bubbleroom.se !

4 Kommentarer

 1. januari 29, 2014 / 18:49

  Hej jag undrar vilken storlek du har i din triangl bikini på överdelen? Jag ska nämligen köpa en men är såå osäker på storlek, funderar på S eller M, jag kan INTE ha xs, men jag är rädd att M inte kommer att sitta lika snyggt och kanske bli pyttelite stor, jag har lite ”större” bröst men vill ju inte att den ska sitta typ för fult utan typ som din gör, vore skit snällt om du ville svara på vilken storlek du har, antingen som svar på min kommentar, på din blogg eller på min blogg eller min mejl , kikar allting så ofta som möjligt behöver verkligen hjälp! :)

  • januari 30, 2014 / 14:38

   Ta en storlek större en vad du har! Du kan ju alltid läsa storleksguiden på hemsidan annars! Tror inte det gör så mycket om överdelen är lite liten, hellre det än för stor! kram

 2. januari 30, 2014 / 18:13

  Hej! Jag länkade din blogg på mitt senaste inlägg, hoppas att det inte är något problem. Kram! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv