Bloggerfy

Hejhej! Jag tänkte berätta vilken bloggportal jag har bytt till, jag bloggar som en utav bloggerfys premium bloggar. Jag har blivit kontaktad utav många olika bloggportaler och jag har velat fram och tillbaka om vilken jag ska välja. Jag är ganska petig med design så jag prioriterade det först liksom och sen lönen, bloggerfy hade den mest stilrena designen enligt mig! Jag använder wordpress nu och det är så mycket nytt för mig haha, ni kanske har märkt att designen ändras väldigt mycket! Jag satt häromdan och blev galen för att jag inte fattade något, så fick kolla massa videos osv. Jag får ju självklart hjälp utav designkillen men kände att jag ville kunna göra det själv för jag har ju alltid gjort allt själv förut typ. Men vad tycker ni?  Jag kollade igenom era kommentarer för ett tag sen för att skriva upp era önskemål om inlägg, men har tappat bort lappen redan hahaha, så kommentera gärna i detta inlägg vad ni har för önskemål! T.ex. sminkvideo, något speciellt plagg som ni vill att jag ska visa upp, snygga vardagsoutfits osv. Vad som helst!

BeFunky_IMG_5687.jpg - Kopia

16 Kommentarer

 1. Rebecka
  januari 27, 2014 / 09:10

  Hej skulle du kunna göra olika sminkvideos tex vardags sminkning, fest sminkning och en lite mer vågad sminkning?

 2. januari 27, 2014 / 09:22

  Hej! Vardagsoutfits!!! helst 1 om dagen eller iaf varannan dag!!!! Du e bästa bloggaren. läser din blogg minst 3ggr om dagen du ger mig massa inspo! Love you.

 3. januari 27, 2014 / 18:01

  Jag följer din blogg på mobilen men nu för en vecka sen eller 2 ser jag bara din blogg som en lite spalt av hela internet sidan, jätte konstigt och gillar det inte alls :( kan knappt läsa din blogg längre pga det. Kanske fler som har det problemet om man går in via mobilen? Isåfall borde du verkligen fixa det! Hoppas på förbättring! Kram :) / Sofia

 4. Emelie
  januari 27, 2014 / 18:07

  Stylingtips! Typ hur man matchar olika plagg till vardag och fest! :)

 5. januari 27, 2014 / 19:09

  Hej! Jag brukar kika in här varje dag, och något jag märkt är hur jobbigt det är att kolla via mobilen. Din blogg är jätte smal så man måste zooma in massor och ibland funkar det inte att gå in alls.. Tråkigt då jag rådiggar dig och din blogg! :)

 6. Sissy
  januari 27, 2014 / 19:34

  Skulle du kunna göra en video där du visar vilka träningsövningar du oftast kör? Skulle betyda massor om du kunde visa hur DU gör. Så jag vet att jag gör rätt osv. Tack på förhand <3

 7. januari 27, 2014 / 20:14

  Hej! Jag ska nog köpa nya träningsshorts, och jag tycker dina dom där gröna är så satans snygga! Vart har du köpt dom? :)
  Sen skulle jag vilja läsa något inlägg om vilka parfymer som är dina favoriter :) kram!

  • januari 27, 2014 / 20:40

   Dem är ifrån H&M men köpte dem för längesen!
   Ska fixas, kram!

 8. januari 28, 2014 / 19:20

  Kan du ha en frågestund ang. bloggportalet? (:

 9. januari 28, 2014 / 20:48

  Vad heter din hårfärg ?

 10. Fanny
  januari 29, 2014 / 16:13

  Gärna mer om hår och naglar och liknande :)

 11. Cornelia Liljegren
  januari 29, 2014 / 19:39

  Jag och min pojkvän har nyss gjort slut. Det har intr varit som det brukar vara när folk gör slut, det har hänt så mycket. Undrar bara om anledningen till att du också varit nere är för att det hänt något med din pojkvän och dig? Följer dig på instagram och du la nyss upp en bild med en ledsen smiley så tänkte att du kanske fortfarande mår dåligt.

  Har du kik kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv