mix it

När jag testade cover all mix för första gången så fick jag fläckar, speciellt när jag använde den gula färgen. Varför? Jo för att man är för torr och man ska blanda ut concealern med lite foundation. Det såg jag på Annica Englunds blogg, så jag testade och då blev det mycket jämnare!
 
1. Ta en klick av den färgen du behöver, med penselns baksida och lägg det på din hand. 2. Ta en klick av din vanliga foundation bredvid. 3. Blanda 4. Sminka! Läs inlägget om cover all mix HÄR och du kan köpa cover all mix HÄR.
 
Jag tänkte dessutom tipsa er om den här! Ögonskugga från loreal som jag använde mig utav på nyår, använde endast dessa färger och en vanlig svart eyeliner! Jag tycker den här var asbra för färgerna var skarpa och inte så ”svaga”. Finns att köpa HÄR

3 Kommentarer

 1. januari 4, 2014 / 22:35

  Bra tips det där med att blanda foundation med concealer! :)

 2. Anonym
  januari 4, 2014 / 23:16

  emilia vad är det som har hänt som gör dig ledsen? det är inte slut mellan dig och adam va? :(

  vi finns här

 3. januari 9, 2014 / 16:47

  Hej!

  Ett annat superbra tips är också om du tar den lite rödare på blåa partier i ansiktet, så som under ögonen. Och sedan blandar du dom två andra, så som du gjort med foundationen (fast utan foundation nu då) och tar på lite rödare partier.

  Det är vad jag lärt mig i alla fall och det fungerar superbra.

  Går en linje där man blir utbildad make-up artist när vi gått ut.

  Kram på dig fina du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv