oldies

(tidsinställt)
 

5 Kommentarer

 1. november 25, 2013 / 16:33

  Hej ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, varje gång jag går in på din blogg så väntar alltid minst ett härligt inlägg. Du är såå fin och du tar underbara bilder. Så tack så mycket för att du inspirerar! Kraam!

  Svar:
  Tack, jag blir super glad! kramkram
  Emilia Angergård
 2. november 25, 2013 / 17:30

  Hej hej! jag skulle vilja fråga dig hur du gick tillväga för att få ditt jobb på coop? Jag är 16 snart 17 år och är just nu i stort behov av lite extra pengar. Har du något tips på hur och var jag kan få tag i ett jobb? Tacksam för svar!

  Underbar blogg förresten :)

 3. Sarah
  november 25, 2013 / 19:44

  Var kommer jeansen längst ner på höger sida ifrån? Jätte snygga :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv