Min träning

 
Vet inte hur många gånger jag skrivit liknande inlägg som den här men får frågor dagligen ang. min träning så tänkte berätta för er (nya läsare) nu.
 
Mitt mål är att gå upp i vikt. Jag vill få mer muskler och på så sätt så kommer jag bli större. Jag vill ju verkligen inte se ut som en sån där bodybuilder utan fortfarande se kvinnlig ut men med mer muskler på tex. rumpan,benen, armar och magen. Min träning går inte så bra för tillfället men när jag väl tränar så styrketränar jag. Jag äter mycket protein, dricker gainer och försöker äta så mycket måltider jag kan om dagen. Jag vet inte hur många gånger jag sett/hört hur folk kritiserar min kropp att den är för smal, att jag har anorexia osv. Alltså wtf? Visst är jag smal, men så jäkla trött på att folk sitter där bakom skärmen och trycker ner andra för att dem inte är nöjda över sin kropp. Whatever, orkar inte lägga ner energi på sånt för jag är ingen sån som tar åt mig men jag vet att det finns tjejer som gör det och kan må skit dåligt pga. att dem är onöjda över sig själva. 
 
Just nu känner jag att jag inte bryr mig så mycket om min kropp, vinter depressionen börjar ju komma haha. Nej men jag tränar när jag kan och vill, jag känner helt enkelt inte för att satsa hårt på träningen just nu. Motivationen kanske kommer snart, hoppas jag. 
 

15 Kommentarer

 1. Något som kanske motiverar.
  november 9, 2013 / 22:35

  Commitment means STAYING LOYAL to what you said you were going to do long AFTER the MOOD you said it in has LEFT you. Skrev vissa ord med stor bokstav för att markera det jag tyckte var viktigt med texten, hoppas det hjälper. Jag kan vara en av de som har kritiserat dig lite och jag menade verkligen inget illa med det jag skrev! Förlåt om du tog illa upp. Jag skrev det för att jag ville hjälpa dig och att du skulle tänka till lite och verkligen se om det var vad du ville. /Mvh en människa som menar väl.

 2. november 9, 2013 / 22:41

  Själv tycker jag din kropp är perfektion på alla sätt, stor inspiration är du! Kan fortfarande inte förstå att du endast är 16 (!!!), trodde mer att du var uppemot 20 år.

  Kramar.

 3. Mer motivation.
  november 9, 2013 / 23:24

  Motivation is what gets you started, habit is what keeps you going. Med andra ord, första tiden är den svåraste, när du väl kommer in i träningen och gör det till en vana så kommer motivationen finnas där och du kommer känna att det saknas nåt om du inte tränar. Härda ut, det blir bättre! Jag lovar.

 4. Mer motivation.
  november 9, 2013 / 23:24

  Motivation is what gets you started, habit is what keeps you going. Med andra ord, första tiden är den svåraste, när du väl kommer in i träningen och gör det till en vana så kommer motivationen finnas där och du kommer känna att det saknas nåt om du inte tränar. Härda ut, det blir bättre! Jag lovar.

 5. november 9, 2013 / 23:26

  Brukar inte kommentera eller läsa random personers bloggar men hitta dig på en fb grupp, var lite uttråkad och klicka in hit. Det första jag ser är ett inlägg om att du vill gå upp i vikt och blir hackad på för att du är smal. Måste säga detta bara att jag har EXAKT samma problem. Hela mitt liv har jag varit väldigt smal, är 176 och väger 48-49 kg. Kan liksom inte hjälpa att jag går upp i vikt hur mycket jag än försöker. Jag äter ett högt kalori intag och jag har en gainer från LIFE som ska hjälpa mig på vägen. Som nån sa, du är 16, so what, jag e 19 och haft detta problem hela mitt liv i princip och vet att vad du går igenom. Sjukt fin blogg förresten och här har du en ny följare. Skit i andra and go hard! // Jawa

 6. "Pelle"
  november 10, 2013 / 00:33

  Äntligen en tjej som inte bara gymmar för att killarna ska spana in dem på gymmet. Om du vill gå upp i muskelmassa så måste du köra HÅRT med vikter. Dvs så många reps som du kan (mindre än 10). Var aldrig rädd för att se ut som en bodybuilder. Även om du sköter ALLT bra med kost,vila etc så kommer det ta flera månader innan muskelresultaten kommer. Kämpa och ge aldrig upp!

 7. Anonym
  november 10, 2013 / 00:55

  Di är finast i hela världen ❤

 8. Anonym
  november 10, 2013 / 01:15

  Det är din kropp, det är din träning, det är dina mål.

  Att sitta o klaga på att du gör fel, att du är lat eller säga att du har problem (anorexia) – det är patetiskt.

  Alla måste börja någonstans, alla vill inte stå på scen, alla vill inte tappa sina feminima konturer – sånt måste man acceptera – men kan man inte det, då är det ens egen oförmåga att förstå att alla människor är olika OCH har olika värderingar.

  Och jag menar, du är otroligt fin som du är idag – och jag tror att du en dag kommer nå dina mål om du bara vill. Men gör du inte det, så är du endå en av de vackraste personerna på jorden, och ingen kommer kritisera dig. Du är perfekt så som du är – allt annat är bara trams.

  Take care.

 9. Anonym
  november 10, 2013 / 13:09

  Jag har också under flera år fått höra att jag är för smal och ser anorektisk ut. Idag är jag 16 år och har blivit större, men jag tycker fortfarande att jag är för smal.

  Känns som att vi båda siktar på samma mål inom träning. Men du ska veta att du har fin kropp redan nu. Kram!

 10. Anonym
  november 11, 2013 / 15:30

  Du har sjukt fin kropp! Hoppas du lyckas med dina träningsmål :-)

 11. november 11, 2013 / 17:52

  Såg den här bilden på weheartit tidigare idag, tror det inte bara är jag som tycker att du har en fin kropp! Du inte ta åt dig av något dåligt som folk kan säga. Tänk istället på hur många som skulle strävar efter att få en sån kropp! Lycka till iallafall :)

 12. november 11, 2013 / 21:42

  Jag brukar klicka in på din blogg lite då och då och jag tycker att den är sjukt inspirerande och du är jätte fin, verkligen!!

  Jag tycker verkligen inte att du är "för" smal, men jag vet hur det är att vilja få mer muskler men att det är en process som går så himla segt framåt.. för att jag själv har exakt samma problem. Jag har många gånger fått höra att jag är smal, som idag att jag borde gå upp i vikt för att annars kommer mina ben att gå av men det är inte sant. – för att så smal är jag INTE! Men jag ville bara säga att du är sjukt fin, inspirerande och fortsätt kämpa! Det är värt det! :)

 13. november 12, 2013 / 16:09

  Måste bara få säga att du har otroligt snygga shorts!

 14. november 13, 2013 / 16:15

  Verkar som att vi är i samma sits du och jag! Jag tycker att jag själv är för smal och försöker gå upp i vikt med hjälp av träningen då jag även vill få mer muskler.

  Är också så trött på att höra hur smal man är osv, man vet det själv och man går verkligen inte upp i vikt bara för att folk säger att man är smal.. Lycka till och hoppas du når dina mål! Måste faktiskt säga att du har en väldigt fin kropp i mina ögon, det ska du veta :) Kram på dig!

  Svar:
  Tack så mycket! Kram :)
  Emilia Angergård
 15. november 16, 2013 / 12:42

  Åh du är ju sjukt fin!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv