Svar på fråga

Anonym: Kör verkligen seriöst då. Kolla upp hur mycket du ska äta per dag, protein, kolhydrater och fett. Efter det så försöker du äta efter det matschemat. Kosten är mycket mycket viktigare än vad man tror och man får bättre och snabbare resultat om man sköter sin kost! 
Hoppas du gör det för jag stör mig så enormt på alla som pratar så himla mycket om att dom ska börja träna osv (inget illa menat) 
Tränar själv 8 gånger i veckan så vet vad jag snackar om :)
 
Svar: Visst kan jag hålla med dig att man stör sig på folk som säger att dem ska börja träna sen blir det inte så, dock är det bara när typ min mamma eller nära vän säger så… 
 
Jag är sockerberoende och äter godis minst varje dag, jag är sjukt lat. Jag måste sova minst 15 timmar per dag för att hålla mig vaken och resten av dagen ligger jag eller sitter ner. När jag kommer hem från skolan (om jag ens orkar ta mig dit) så somnar jag direkt och vaknar sent på kvällen, äter något litet och sedan går jag och lägger mig igen. Jag är ständigt negativ och så fort jag typ missar bussen så skiter jag i allt och bara deppar i sängen typ. Jag har varit hos vårdcentralen flera gånger pga det här men dem får inte fram något bara att jag har d-vitamin brist och jag tar tabletter för de nu. I våras höll jag igång min träning skit bra, brydde mig INTE om kosten då, åt bara vanlig husmanskost och drack mitt protein 2 gånger per dag och bara på någon vecka så gick jag upp i vikt. Jag mådde jättebra då sen blev jag sjuk i 2 veckor och var på akuten, sen efter det har det varit svårt för mig att komma igång igen. Så det är faktiskt inte så lätt för alla, det är ett mirakel för mig om jag ens orkar ta mig till gymmet liksom.
 
 

8 Kommentarer

 1. hayyy4
  oktober 16, 2013 / 18:35

  Hahaha, snubben tränar alltså 8 ggr i veckan och påstår att han vet vad han pratar om. Återhämtning är 50% av din träning och varje muskel behöver cirka 48 timmar för att återhämta sig.

 2. Fanny
  oktober 16, 2013 / 18:42

  Att du försöker visar att du kommit ett steg längre än de som inte gör det!

  Om personen som skrivit inlägget tränar så mycket, och det funkar för honom är väl det super bra.

  Men alla kommer inte lika långt.

  Jag tränade sex dagar i veckan förut. Nu tränar jag ca tre dagar i veckan.

  Förut drack jag 2 liter cola om dagen, men nu har jag slutat dricka cola. Förövrigt så skiter jag i kosten.

  Jag är fortfarande betydligt mer hälsomedveten än vad jag var innan, då jag inte alls rörde på mig och drack så mycket cola. Till att ha en period med bra kost och bra träning, till att ligga mittemellan.

  Man ska helt enkelt göra det man vill och känner passar än själv.

  Om du bara tränar en gång i månaden tillexempel, jätte bra. Du har kommit längre än att inte röra dig alls. Keep up the good work! :D

 3. Anonym
  oktober 16, 2013 / 18:50

  Emilia! Vet du varför du sover 15timmar/dag? Antagligen för du inte har tillräckligt med energi i kroppen som man får genom bra mat.

 4. Anonym
  oktober 16, 2013 / 19:17

  huuur kan du ha så fin kropp om du inte tränar omgggg

 5. Killen som tränar 8ggr
  oktober 16, 2013 / 23:25

  Haha vadå inte vet vad jag snackar om? Jag tränar ju inte samma muskelgrupp 8 gånger i veckan idiot. (det var till första kommentaren)

  Det visste jag inte om dig Emilia och jag syftade inte alls på dig med den kommentaren även om det kanske kändes så! Ber verkligen om ursäkt isåfall.

  Som någon skrev där uppe är problemet för dig förmodligen att du äter alldeles för lite. Många gör misstaget när de vill vara smala eller ha en viss kropp är att de inte motionerar utan struntar i att äta tillräckligt med mat. Grejen är den att du kan äta mycket så länge du tränar, då gör det inget. Jag tycker att du ser bra ut men väldigt smal (inget negativt) och jag hoppas verkligen för din skull att du kommer igång med din träning och når det mål du vill!

  Kanske har formulerat mig jätte konstigt eller något men jag orkar inte lägga tid på att läsa igenom och ändra på saker hit och dit. :)

 6. Anonym
  oktober 17, 2013 / 18:09

  Men hur kan du vara så smal/ha drömkroppen om du aldrig rör på dig? Åhh blir så avundsjuk på dig med världens finaste kropp och du tar inte hand om den eller är inte nöjd! Själv får man kämpa som bara den! (Inget hat)

 7. oktober 18, 2013 / 20:02

  Alltså. Alla har olika förutsättningar, mål, energi och tid! För en kan två dagar träning i veckan vara tillräckligt medan en annan kanske tycker det är roligt att träna sex dagar i veckan? Det ena är inte bättre än det andra. Jag tycker att om man bara tar sig till gymmet/testar på dans/yoga/börjar promenera lite mer så är det ett bra steg! Och träning kan innebära så mycke annat än styrketräning på gymmet. Man kan skapa ett hälsosamt liv genom att vara vardagsaktiv om man inte finner riktig energi eller tid till annan träning – promenader är lätta att slänga in, trappor istället för hiss osv! :)

 8. november 4, 2013 / 21:36

  Du är en grymt fin tjej! Den träning som blir av och som man tycker är kul är den bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv