Q/A

Sofia: Hej! Jättefin och bra blogg! Jag undrar hur lång är du? :)
Svar: 168 cm ungefär, tack! :)

 

E: Vart har du köpt dom shortsen eller trosor, så himla snygga!
Svar: Kappahl

 

Anonym: är du 97:a eller 96:a?
Svar: 96a :)

 

Anonym: kan man använda samma hår fler gånger? asså sätta om det när det har växt ut? om man sköter håret bra och så såklart! men hur gör man då eftersom det är vax?
Svar:Ja det är klart man kan, du ber en frisör plocka ut det med speciellt remover och så sätter dem i det igen som vanligt bara :)

 

Felicia :Så sjukt fin du är, älskar din blogg..snart gått igenom hela haha! Vad heter du på insta? Kram!
Svar: Tack! emiliangergard heter jag, kram

 

Anonym: Är du fortfarande i ett förhållande med Adam? :)
Svar: Såklart

 

Rebecka : Hey du är verkligen en inspirationskälla läser din blogg dagligen och verkligen älskar den! Har du några tränings tips? Undrar även om du är modell? om hur har du fått dina jobb? du är så grymt grymt fin och du har inget att skämmas för. Men vad är det du tycker är dåligt med dig själv? kan du skriva ibland typ som rubrik ´saker ni inte visste om mig´men du är grymt fin tack för de du gör!
Svar: Tack så himla mycket! Nej kan nog inte säga att jag är en modell precis men tycker det är roligt att ta kort i studio osv! Jag ringde till coop och sedan åkte jag dit med cv. Jag är väldigt negativ utav mig och mitt humör skiftar hela tiden men det ska bli en ändring på nu! Ja visst kan jag skriva lite mer om mig själv, visste inte att folk brydde sig men kanske är lite roligt ändå! puss

 

Nathalie: Hej! Kan inte du göra ett inlägg om ditt löshår? dvs hur många slingor du hade, vem som gjorde det, hur fästena ser ut, hur stora fästena är osv. All info av intresse! Vill gärna, verkligen, veta :) Kram!
Svar: jag köpte 200 slingor men det fick bara plats med typ 150 slingor tror jag. Fästena var för stora när jag beställde dem så hon som satte in dem åt mig klippte till dem lite. Hur stora tänkte jag faktiskt inte på, men du ser säkert på rapunzels hemsida lite mer info osv. Du kan fråga mer på min ask!

 

Mathilda : hur/vart redigerar du dina bilder?:)
Svar: Befunky.com :)

 

Anonym: Vart har du köpt din tröja? Jättefin :)
Svar: Från ginatricot (stickad rosa tröja). Köpte den dock för ganska längesen. :)

 

Erika: Kan du göra ett inlägg med låtar som du brukar lyssna på när du tränar? :) 
Du inspirerar mig väldigt mycket inom träningen, tack<3
Svar: Roligt att höra! Jag har inte en egen lista som jag lyssnar på utan lyssnar på lite olika listor men gjorde en kort,snabb lista nu med dem låtar jag lyssnar på ENDAST när jag tränar för dem peppar mig rejält haha. min lista -> Workout. Typ som ”All star” och ”everbody talks” är såna typiska låtar jag faktiskt lyssnar på som vanligt för att bli på bättre humör haha. Här är en annan workout lista Workout! (Never Stop Mix)

Här kan ni fråga mig, har skaffat ask.fm igen nämnligen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv