Squat.

3 Kommentarer

 1. Anonym
  oktober 6, 2013 / 12:25

  Är det din rumpa längst ner till höger på bild?:)

  Svar:
  Haha jag önskar att det var de
  Emilia Angergård
 2. Anonym
  oktober 6, 2013 / 13:06

  Vad är squats?..

 3. Anonym
  oktober 6, 2013 / 15:51

  asså man får inte stor röv av de.. utan en vältränad och hård röv. Min kompis har gått i friidrott i flera år och hon vet, hon har själv en ganska liten rumpa men vältränad och hård haha. Just därför att hon gör squats

  Svar:
  Fast det beror helt på person till person, jag har också en skit liten rumpa men om jag håller igång och gör squats så blir den större och jag har tagit bilder för att se om det verkligen stämmer och det gör det.
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv