True love never dies

Tja! Intervjun med sisters gick kanon och jag kommer förmodligen få praktisera där i höst, kul! Efter det hade jag egentligen tänkt att sova men jag drog fram kameran och tog några bilder, standard haha. 
 
Första bilden kanske skulle bli en bra header.. eller vad tycker ni?
Visst är skinnjackan snygg?! Dock lite lös men det blir bra när jag har tjocktröjor under.

4 Kommentarer

 1. september 4, 2013 / 17:08

  gash vad snygg du är!

  lite lik Demo Lovato i vissa vinklar :)

 2. september 4, 2013 / 18:41

  Men herregud vad snygg !!

 3. september 4, 2013 / 21:29

  Vilken snygging! :D

 4. Jonna
  september 9, 2013 / 18:17

  Hej! Detta har egentligen inte mycket med inlägget att göra, men jag går tvåan på gymnasiet, läser sam. Är alltså lika gammal som dig. Funderar på att byta till Handel, som du går. Det innebär att jag kommer få gå om ett år. Är handelslinjen bra, är det något du rekommenderar? Vad läser du för kurser och vad går man göra?

  Kan du skiva ett inlägg om handelsprogrammet kanske? Vore jätte snällt av dig! Kram Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv