träning #2

Hejsan, det är biffen som skriver! Eller.. Idag så vaknade jag med värsta träningsverken haha, jag glömde stretcha igår. Jag drog iallafall till gymmet men det gick inte bra och jag är inte nöjd. Eftersom att jag har sån träningsverk så gick det inte att göra något typ, jag sprang lite och sedan träna lite mage och framsida lår. Sen stretchade jag ett tag så imorgon hoppas jag att det blir ett bra gympass. Men bättre med ett dåligt pass än inget alls, eller..? Sen kan jag inte räkna med att jag orkar lika mycket som jag orkade förut när jag höll igång med träningen, det ser ut som att mina lårmuskler jag hade då redan börjar synas igen?! Kan det vara så eller är det bara en typisk inbillning man får precis man börjat träna? Alltså att man inbillar sig att man får resultat så snabbt haha.  Jag köpte hårfärg idag, kan ni gissa vilken färg det blir? 
 
Här ser ni mitt proteinpulver, alltså gainer för dem som vill gå upp i vikt. Man ska dricka 2 gånger per dag ifall man vill gå upp lite i fett också vilket jag borde göra men det är ju så jäkla äckligt?! Den är ifrån http://www.svensktkosttillskott.se/ . Jag köpte sportarmband till min iphone 5 också, man blir ju mer peppad med musik i öronen.

3 Kommentarer

 1. augusti 27, 2013 / 18:32

  sjukt fin blogg :D

 2. Erik
  augusti 28, 2013 / 20:21

  Hej!

  Det som är med gainer är att det är socker med tillsatt protein, i princip. Du vill inte bli sockerfet antar jag? Det vinnande konceptet är att äta 6 måltider per dag, varav 30% protein 50% kolhydrater och 20% fett. Jag vet inte vilket dagligt intag du har nu, men jag vägde innan bulk 77kg och var 185cm lång. Innan var mitt intag på 2800kcal, nu 3500kcal per dag. Det ger mig en ökning på ca 0,5kg per vecka utan att få fult mag-fett som man får av gainer, istället får man en lenare underhudsfettbyggnad. Testa det istället för att äta den där skiten :)

  Diggar din stil förresten ;)

 3. januari 4, 2014 / 20:33

  du bloggar ju från blogg.se hur i hela friden kan du då ha tidigare och senare inlägg knappar länsgt ner? :o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv