Träning, hälsa & skönhet #1

Hejsan bloggisen, jag har en ny kategori eller nästan. Jag SKA börja gymma, imorgon faktiskt. Jag ska bli en helt ny människa, ska börja sluta med onyttigt och börja ta hand om huden osv också. Jag har så mycket jag tänkte göra för mig själv i höst haha bla. sätta in löshår med keratin vax, fransförlägning… akrylnaglar, min hy (alla finnar ska bort!!!) börja gymma och få drömkroppen min, ska också åka till london hade jag tänkt och shoppa hyfsat mycket! Detta kommer bli jävligt dyrt för mig haha, får jobba mer helt enkelt. Så ni kommer följa mig när jag gör detta, kanske inte världens roligaste men vad tycker ni? 
 
Min kropp är ohälsosam, jag får jättefina kommentarer och jag är nöjd med min kropp men inte helt bara.. Jag ska bygga mer muskler, äta hälsosamt och få den kroppen jag alltid velat haft! (Okej jag vet att det har säkert varit 100 såna här inlägg på bloggen och sen har det aldrig hänt något men nu jävlar haha!)
 
 
Förresten så har jag riktig damp just nu, jag skulle spara min nya facebook bild från mobilen men vad råkar jag göra då? Jo radera den, fan då haha
 

10 Kommentarer

 1. augusti 25, 2013 / 19:52

  Det låter bra! Gjorde själv upp ett litet schema idag som jag ha tänkt följa! Kram

 2. augusti 25, 2013 / 19:58

  Du har jättefin kropp, men att träna är ju aldrig fel oavsett! :)

 3. augusti 25, 2013 / 20:34

  Jag skulle typ döda för din kropp! Men kul att du ska börja grymma! Blir roligt att läsa om :D

 4. Anonym
  augusti 25, 2013 / 21:10

  Har du och adam gjort slut? :(

 5. augusti 25, 2013 / 21:41

  Tycker att du ska spara naglarna om du vill ha långa för akrylnaglar förstör som faaaan på naglarna! Samma mer keratinhår! Klart får i göra som du vill men om du vill "ta hand" om tex hår och naglar så gör det inte! Hoppas allt är bra annars med dig!

 6. augusti 25, 2013 / 22:33

  Ska bli jätteroligt att läsa om! Dela gärna med dig av din resa :D

 7. L
  augusti 26, 2013 / 14:38

  Ett tips är att göra gelénaglar istället för akryl, det är skonsammare för dina egna naglar.

 8. augusti 27, 2013 / 21:14

  Hej, såg att du ville ha löshår med keratin vax. Min mamma håller nämligen på med det, kostar 2000 med isättning och hår. Vi bor dock en bit utanför Örebro men antar att du bor i Örebro? Om du är intresserad så maila gärna till den mailadressen jag skrivit i. Super inspirerande blogg! :)

  MvH Emma Lindell

  Svar:
  Jaha vad bra, hur många slingor och hur långt är håret för 2000 kr? :)
  Emilia Angergård
 9. september 15, 2013 / 00:17

  Jag vet inte riktigt exakt hur många och långt det blir för 2000 kr. Det beror helt och hållet på hur långt du vill ha och hur många slingor du behöver. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv