Q/A

Linnea: Vart kommer tröjan ifrån? Jättefin verkligen! 
Svar: Den kommer från Vero Moda :)

Rebecka: Vart har du köpt blusen?
Svar: Cubus, på rean :)

Anonym: Vart har du köpt din keps? :)
Svar: Den är inte min utan min pojkväns!

Evelina: hej, du, jag tror jag såg dig i turkiet? var du på seaplanet hotellet med din pojkvän?
Svar: Jaså! Ja jag var där med min pojkvän.

Anonym: hur har du kunnat fått dina insta bilder där uppe? :) 
Svar: http://snapwidget.com/

Evelina: är du o pontus fortfarande tillsammans?
Svar: Pontus? Han heter Adam, ja det är vi :)

Anonym: hej emilia! :) jag har en fråga, för du har ju varit hos en frisör och färgat ditt hår.. Jag har chokladbrunt hår just nu, vilket är väldigt mörkt.. och jag vill ha ljust hår, kanske lite blond/brunt, eller brunt med blonda slingor.. vet du hur mycket det skulle kosta ? och sliter de mycket på håret? :) kan du svara i ett inlägg? skulle vara tacksam för svar! :)
Svar: Jag var också väldigt mörkhårig när jag bestämde mig för att bli ljus, jag blekte håret ett antal gånger hemma först och sen gick till friösren så dem tog bort det gula och fixa en fin blond färg annars hade allt kostat hur mycket som helst, jag betalade cirka 2500 kronor och sen hade jag lite kuponger också (från resturangchansen). Jag fixade håret hos nikita hair och blev jättenöjd.

 Haha kan knappt fatta själv att jag varit blondin?! Tyckte ni att jag passa i det?

Anonym: Vad är klänningen ifrån? :) https://emiliangergard.nu/2013/july/outfit-turkiet-dag-3.html
Svar: 
Den är ifrån H&M! :)

1 kommentar

 1. Nathalie
  juli 13, 2013 / 20:10

  Hej ! Av en slump kom jag in på din blogg när jag letade massa fakta om sea planet resort… På alla olika hemsidor är det lika många bra omdöme som dåliga .. och vissa rentav föreviga :/ Jag skulle vara superduper tacksam om du kunde ägna 2 minuter att skriva lite för och nackdelar till mig .. Jag börjar bli vettskrämd av alla omdömme :( Mvh Nathalie

  Svar:
  Fördelar: Hotellet var superfint och super lyxigt, lyxigaste hotellet jag nånsin varit på! Drinkarna var supergoda och så skönt att bara gå och ta när man ville, poolen var stor och bra, det finns gym och spelhall. Det gjorde lite aktiviteter så som vattengympa, magdans, yoga och lite sånt, det fanns lite aktiviteter på stranden också, vollyboll, och olika vatten saker man kunde åka för en peng. Hotellet ser verkligen super fräscht ut och rummen var jättebra också .Nackdelar: Vi blev sjuka av maten!! Maten var riktigt dålig, man mådde illa så fort man steg in i matsalen av lukten, maten var ljummen och inte varm men så som ost, yogurt och så var ljummen och inte kall, min mamma och hennes kompis fick åka ambulans för deras magsmärtor och det visade sig att dem fått bakterie i magen utav maten från hotellet, dem kan ingen engelska på hotellet heller, men flytande tyska kan dem haha, Jag tycker du ska hitta något annat hotell, vi ska få pengar tillbaka nu eftersom vi blev så sjuka av maten!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv