5 snabba

ellinor : vart kommer den sista toppen från? :D
Svar: Den kommer från ginatricot! kram :)

Anna: 
Vart kan man hitta blusen? super snygg! Grymt bra blogg förresten:)
Svar: Tack så mycket! Den kommer från cubus, kram :)

Anonym :vart i från köpte du ditt löshår och hur mycket kostade det? :) tacksam för ett snabbt svar, behöver tips så snabbt som möjligt tack! :)
Svar: Jag köpte det i en liten afrikansk hårsalong som ligger mellan forex och stadsbiblioteket vid krämaren! Det kostade 600 kronor med clips och är äkta hår så det var jättebra pris, köpte 2 paket på direkten så jag kan skifta lite eftersom jag är så slarvig med att hålla löshåret fint.

Daniella: Hur har du fått till dina ögonbryn? Hur har du noppat dom? (om du noppat) Har försökt få till så men är rädd att göra fel så man ser tokig ut haha! Jättefin blogg, och du med! Kram :)
Svar: Åh tack så mycket! Har gjort 2 videos när jag fixar ögonbrynen så kika på dem! Jag målar dock med borste/pensel nu och lite annorlundare än då så kanske måste uppdatera videon, kram!

 

Sara: Hur fick du jobb på Coop? :)
Svar: Jag ringde dit och berättade lite kort om mig själv och sa att jag sökte extrajobb, sen fick jag åka dit med cv och sen kallades jag på träning och nu sitter jag här med världens bästa extrajobb (enligt mig). Så ut och sök jobb det är så himla nyttigt och hårt jobb lönar sig alltid i slutändan + pengar hallå?? lycka till! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv