Dagens outfit

Hej! Jag kan berätta lite snabbt om min helg, har varit med kompisar, hängt i stadsparken, grillat och bara tagit det lugnt! (för det mesta…) Idag tänkte jag ta tag i en ganska stor uppgift som skulle varit inne i torsdags… Gud vad jobbigt det kommer bli att lämna min praktik (Bikbok), det känns som att jag precis har kommit igång och lärt mig jättemycket och så ska man lämna.. Men våran klass ska kanske praktisera utomlands i höst, vi ska prata med rektorn imorgon så vi får hoppas att hon går med på det!! Förstår ni hur najs att dela lägenhet med 5 kompisar mitt i stan i någon stad i spanien och praktisera i 4 veckor?? Kommer bli hur bra som helst! 
 
 

3 Kommentarer

  1. juni 2, 2013 / 16:16

    Sjukt snygg blogg!! Kika gärna in min! :) Puss och hoppas att jag inte störde!

  2. Hugo
    juni 2, 2013 / 18:23

    Mitt i stan i Spanien?? Jag hoppas du vet att Spanien är ett land?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv