My room

Hejhej! Jag håller på och gör om på mitt rum, köpte lite grejer på Ikea häromdan! Jag ska måla mitt rum vitt och möblera om lite, Det ska sättas upp hyllor där fina shoppingpåsar och mina klackar ska stå+ väskor, en mega spegel osv. det kommer bli skitbra! Här ser ni lite bilder på min klädstång som jag klätt med några utav mina finaste kläder, har så himla mycket så jag blir galen! Fast jag har hellre mycket som jag kan  välja emellan, har tänkt lite på det där med märkeskläder osv. visst är det fint och ja jag har ju råd med det nu när jag börjat jobbat och skulle verkligen inte tacka nej till en fin oddmolly blus eller gant tröja.. Men 1299 spänn för en blus tänker jag nog inte lägga ut.. Jag köper nog hellre massa olika fina kläder från tex. gina,bikbok eller cubus så jag har mycket att välja mellan! :D
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv