People

Nu tänkte jag skriva av mig lite här! Jag är så sjukt förbannad på vissa människor på den här jorden! Jag förstår mig helt enkelt inte på mänskligheten idag. Man ska kunna gå runt i vilket område som helst utan att vara rädd att någon ska våldta,råna, misshandla än! Man ska kunna gå runt där helt själv oavsett om det är mitt på dagen eller natten, oavsett hudfärg,klädsel och religion. Man ska kunna gå runt i en mini kjol, höga klackar osv utan att en JÄVLA ÄCKEL människa kommer fram och våldtar en. Man ska kunna titta på en människa utan att den går fram och säger ” vad fan glor du på? ” (okej, jag skulle tycka att det var jobbigt om någon stirrade på mig men ändå).. Man ska kunna gå runt med pengar i handen utan att bli rånad. Man ska kunna lämna sin cykel olåst på stan, man ska kunna.. AH man ska kunna mycket! Alla ska respektera varandra! Fyfan, vad finns det för människor i världen egentligen? ” Åh nu går jag och våldtar den där tjejen och förstör hennes liv.” ASSÅ ÅH!!!!!! Peddofiler är det VÄRSTA som finns, jag tycker dom borde sitta i en håla resten av sitt liv utan mat,vatten osv så dom lider till döds! Seriöst, dom borde inte ha några rättigheter alls, USCH! 

Jag tycker det är så sjukt att man ska behöva gå runt och vara rädd för att någon kanske hoppar på en, våldtar en, rånar en när som helst. DRA ÅT HELVETE ERA JÄVLA MISSFOSTER SOM INTE HAR NÅGOT VETT I SKALLEN.

 
Tack för mig, puss! ♥
 
The world is upside down.

2 Kommentarer

  1. Ida Almstedt
    januari 7, 2013 / 19:34

    Så jävla rätt !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv