Mål

Jag tog precis en bild på mig själv i bikini och det var inte vackert må jag säga. Jag har nästan gått ner i vikt sen somras utan någon aning om varför? Jag ska börja träna, jag måste verkligen! Jag ska dricka protein och äta tills jag spricker varje dag! Att gå runt såhär och må dåligt över sin kropp, nu blir det bara värre och värre också så fort jag tänker på sommaren…Om någon har något bra tips om att gå upp i vikt, eller om ett bra gym eller protein så kommentera gärna! Behöver hjälp här…
 
168040629816593343_ldqphe6i_c_large
Bild från weheartit…

1 kommentar

 1. Anonym
  december 25, 2012 / 15:33

  Om du bygger upp muskler så blir du på så sätt hungrigare, och äter mer samtidigt som du bygger upp musklerna vilket gör att du går upp i vikt, och eftersom att du tränar samtidigt som du äter så blir du inte " tjock "

  Det fungerar !

  men du är fin som du är ! <3

  Kram !

  Svar:
  Ja det är min plan att göra så! Tack att du tycker de, men jag är tyvärr inte nöjd :/ Kram!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv