Outfit 20/12

Nu drar jag och Adam upp mot stan, ska käka och fira att det är jullov! Dock inte helt för mig, ska jobba för det mesta och ikväll… Jag har på mig dom nya jeansen jag köpte igår! Jag har blandat med lite söt och tufft, en liten slarvig munk i håret också! Puss ♥
 

 

2 Kommentarer

 1. december 20, 2012 / 14:42

  Vart är jeansen köpta? riktigt snygga:D

 2. Linnea E
  december 21, 2012 / 22:02

  vart är munk spännet i från? och hur har du gjort?? :)

  älskar din blogg <3 god jul :)

  Svar:
  Det är ett vanligt armband som jag satt runt bara :) Här finns en video hur man gör -> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wWT_5rhjXbA . Man måste alltså ha en "hårmunk" som finns i glitter, ur&penn osv :)Tack så mycket, kul att du läser! God jul :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv