Snygga underkläder

c1000x982

Som ni vet så älskar jag ju fina underkläder! Varje år när det närmar sig jul så står detta bland annat på min önskelista och jag brukar alltid tipsa om detta bland julklappstipsen. Jag tycker personligen att det är bland det roligaste att få i present för underkläder är något som man alltid behöver men det är inte så kul att köpa. Detta är även tips till killar som inte vet riktigt vad som ska köpa för julklapp till sin flickvän, då är detta perfekt! Lita på mig när jag säger att mjuka julklappar också kan vara roligt att få. När man har fina nattlinnen osv så känner jag mig så lycklig haha, eller är det bara jag som känner så?? Ni vet när man fått/köpt nya snygga underkläder så blir man typ glad och känner sig fräsch.

Sen vet jag att killar inte tycker alls det är så kul att gå in på en underklädes affär och handla till sin tjej, dom tycker oftast det är lite jobbigt/pinsamt. Då är det ju bra att man kan näthandla, så slipper du det där! Se även till kika snabbt vad din flickvän har för storlek så du beställer rätt.

Maddii.se säljer allt från korsetter till nattlinnen och för bra priser. Jag hittade många fina saker för typ 200-400 kronor vilket är superbra ju. Ni vet ju att jag är lite av en snåljåp när det gäller shopping, menar att jag hellre köper fler saker för mindre pengar.

Så vet du inte vad du ska köpa till din flickvän eller om du som tjej vill handla till dig själv, så tipsar jag om denna sida! Ni kan även gå in på deras facebook sida för att hålla koll på eventuella tävlingar och erbjudanden – HÄR

// Detta inlägg är i samarbete med maddii.se

0 Did you like this post?
Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *