självständig

Detta är något jag tänker på ofta.. Jag har varit en förhållande-tjej ända sen jag var typ 12-13 och nu är det första gången jag varit singel så här ”länge”. Vilket har varit SÅ JÄVLA SKÖNT, jag menar inte den ”fria” delen utan att jag har lärt känna mig själv och jobbat på mig själv. Jag känner mig som en helt annan människa typ. Om jag ska vara ärlig så älskar jag att vara ensam, jag känner mig så stark och självständig. Sen såklart tycker jag om att umgås med andra, alla tycker ju om närhet och kärlek. Men något jag lärt mig som är så otroligt viktigt är att inte luta sig för mycket mot någon, man måste kunna stå själv.

Jag menar inte att jag vill leva själv, jag delar gärna mitt liv med någon annan. Växa, uppleva och lära sig nya saker tillsammans. Det är inget fel med det, har man hittat någon som får en att vilja växa och bli en bättre person så go for it! Men det är så många som lever i ett förhållande där ens partner håller tillbaka en.

Nu tror jag att jag tyvärr börjar bli okänslig och kall, vilket är både bra och dåligt. Jag skulle aldrig låta någon såra mig nu eller behandla mig dåligt fast när det kommer till att bli sårad så kan man inte alltid kontrollera den delen. Man ska inte öppna sig till vem som helst, man måste lära sig att inte vara nonchalant och inte ”öppna sig för första,bästa killen som tycker om en”. Jag tror fortfarande på spel och att vara svår eller ska man ens kalla det ”att vara svår”? Det är väl mer att man har en gräns och självrespekt vilket alla borde ha? Mina kompisar tycker jag är dum när jag inte svarar en kille inom 1h eller när jag helt enkelt är svår och inte låter honom nå mig så lätt.

Så sammanfattat så tycker jag att ni som inte är så självständiga bör bli det NU, kom igen hörrni, du har bara dig själv! Girlpower♥ lyssna gärna på min lista HÄR

indepedent

update: Såklart cirkulerar allt inte om killar utan det finns andra anledningar till varför att vara självständig är viktigt, dels karriär och allmänheten, Glöm ej det, puss

0 Did you like this post?
Share:

2 Kommentarer

  1. lisa
    november 3, 2015 / 8:39 e m

    hur fick du ditt jobb på cooP? :D tacksam för svar

    • november 3, 2015 / 9:01 e m

      Hej! när jag var 16 så ringde jag dit och fick gå dit och lämna cv. Testa att kontakta butiksansvarig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *