From yesterday

           

Jag är faktiskt förvånad att jag ens hinner slänga in ett inlägg idag. Jag har så bråttom egentligen haha. Igår kom vi fram till Stockholm, åt mc, sen drog vi till lägenheten, sen vidare till fridays och sen wookhouse eller vad det heter. Så igår var det kul! 

Idag var vi på mall of scandinavia och Fyfan vad folk det var, jag fick panik!! Men vi hittade lite saker iaf och nu fixar vi oss inför ikväll. För er som inte vet så är det Rhodos reunion så det kommer bli grymt kul att träffa crewet :) vi firar även Sophie som fyller 18 år (inatt) så ikväll kör vi all in!

Jag har spelat in massa till en vlogg som jag ska lägga upp på söndag eller måndag. 

0 Did you like this post?
Share:

3 Kommentarer

  1. november 15, 2015 / 8:50 e m

    Fridays har seriöst det bästa burgarna i världen! Blev helt förälskad i min xD
    Var du inne på VS? Hade dom kläder eller var de bara en massa tråkiga parfymer och trosor? :/

    • november 15, 2015 / 8:52 e m

      VS var pyttelitet där, gick inte ens in för att det var så litet haha :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *