Efter studenten

Jag är arbetslös, för första gången på flera år. Känns knäppt men samtidigt så sjukt kreativt? Typ att jag kan börja planera nu vad jag verkligen vill göra, resa, jobba med något kul, jobba på bloggen, träna, börja med någon ny hobby. Samtidigt måste jag såklart spara ihop money och leva men det kan jag ju.

Jag har sökt till några extrajobb här i Örebro så jag kan spara ihop till en lång resa längre fram, för övrigt så ska jag hålla igång med bloggen och instagram. Jag drömmer mig även bort och kollar jobb utomlands, typ servitris i Dubai, eller au pair i London eller Spanien, vilken dröm det hade varit. Men min största dröm är att bo i USA, så det är bäst att sikta på det, har 3 år kvar tills jag kan åka dit. Sen kan man såklart ändra sig, vi får se!! Jag är även sugen på att plugga helt plötsligt, något som jag inte ens hade tanken på innan. Ångest. Först ska jag vara kreativ och bara ta dagarna som det kommer

Vad gjorde ni efter studenten, började ni jobba direkt eller tog ni det ”lugnt” ett tag?

BeFunky_IMG_0149.jpg

0 Did you like this post?
Share:

4 Kommentarer

 1. augusti 11, 2015 / 1:35 e m

  Låter som roliga planer! :D

 2. Sofia
  augusti 11, 2015 / 3:54 e m

  Jag började plugga på direkten. Mest för att jag var rädd att det skulle bli för jobbigt att sätta sig i skolbänken igen om man äntligen hade fått börja resa. Så Jag tänkte att jag tar en examen och sen så får jag resa så mycket jag vill!

 3. Emma
  augusti 15, 2015 / 11:49 f m

  Hej!
  Nu på måndag (!) så kommer jag åka iväg som au pair i USA, och vill verkligen tipsa om organisationen jag åker med, Culturalcare aupair. Allt som allt så har resan kostat mig ca 14.000, vilket kanske låter mycket, men för 13 månader i USA + lön så känns det verkligen värt det. Så är du sugen på USA och att vara au pair, kolla in dom!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *