Vloggvecka på måndag

Nej detta är inte ett aprilskämt haha. Men nästa vecka har jag massvis planerat och då kan det vara kul att filma allt? Eller vad tycker ni? Jag har sagt i några veckor att när jag når 1000 prenumeranter så har jag vloggvecka, just nu ligger det på 978 så 22 till!

Följ mig HÄR

See yah on monday on youtubeee haha

IMG_1649_Fotor

Share:

3 Kommentarer

  1. Natta
    april 2, 2016 / 6:30 e m

    kan inte du lägga upp en video där du sminkar dig och visar produkterna du använder? :D

  2. april 3, 2016 / 7:12 f m

    Åh gud så roligt, ser verkligen fram emot det!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »