Video på g

Jag håller på och redigerar min London video nu, hahaha ÄNTLIGEN. Men nu har jag finally hittat ett videoprogram och det har tagit mig 2 dagar att förstå hur det fungerar typ. Det heter Adobe Premiere CC 2015, vilket är ett väldigt avancerat videoprogram (tycker jag!!). Ha inte för höga förväntningar på filmen bara, den är väldigt skakig och inte den bästa med tanke på att min kamera inte är så bra när det gäller att filma.

Jag har däremot bestämt mig att göra en video 1 gång/vecka, hur kul?! Det kommer vara allt möjligt, det kan vara typ korta videos på detaljer, hauls, outfits, evenemang osv. Ni kan följa min youtube kanal HÄR

c800x447

 

0 Did you like this post?
Share:

3 Kommentarer

  1. augusti 13, 2015 / 5:44 e m

    Är det ett bra redigeringsprogram? Vart kan man ladda ner det? :)

  2. augusti 14, 2015 / 9:49 f m

    Åhh vad kul, ska bli spännande att se!

    Har själv gjort min första video och den ligger uppe på min blogg nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *