Rhodos 2015

Okej, nu har Emilia varit lite spontan här igen.. Jag ska alltså jobba på Solsidan bar på Rhodos! Nu tänker ni säkert på mitt inlägg jag skrev förra året då jag var så förbannad och åkte hem från Rhodos efter 3 dagar. Ja då skulle jag som sagt jobba på Grabbarna grus, vi fick bo as svinigt och dom var så oseriösa och sen hade jag även Adrián och Rhodos är inte bästa stället att åka till om man inte är singel liksom.

Men denna gång blir det annorlunda, har inga planer på att skaffa någon kille innan dess hahah och sen tror jag det blir bättre villkor med Solsidan!! Jag är super duper mega taggad, den 14 juni ska jag dra ner dit och sen vet jag inte hur länge jag stannar ;) Men inte sååå länge iaf.

Detta blir 3 gången på rad som jag åker ner till Rhodos och jag tycker väldigt mycket om den ön <3

0 Did you like this post?
Share:

10 Kommentarer

 1. april 13, 2015 / 1:00 e m

  Vad synd att du inte ska jobba där i augusti, ska nämligen dit med mitt tjejgäng då!

 2. april 13, 2015 / 1:20 e m

  Hej emilia har följt din blogg länge!!! och ville ba ge lite åsikter. förhoppningsvis är dom inte lika sviniga på grabbarna grus som solsidan men jag vet själv är utbildad reseledare och jobbat inom hotel entertainer yrket att boende och villkor inte alltid är bra! har man tur ja! men har man otur hamna man i ngn äcklig lägenhet. men jobbar man t.ex som reseledare får man väldigt låg lön men oftast jätte fint boende!! men det är skillnad på att vara bar personal och entertainer på hotell än reseledare då de bolaget leds från Sverige elr ngt annat land i norden. Just sayin så jag bara hoppas de är snälla vid dig och att du får ett bra boende denna gången!!! men villkoren kmr nog vara detsamma. KRAM! <3

 3. Daniella Papadopoulos
  april 13, 2015 / 3:27 e m

  Hej Emilia!! Gud va kul att du ska jobba på solsidan, Rhodos är ju sjukaste upplevelsen! Är där 3 månader varje år eftersom att jag har hus där, jag åker dit den 7:de juni, hoppas verkligen att vi ses där, Bargatan väntar!!!;) kolla in min instagram och följ, Daniellapapadopouloos! Kram kram

 4. april 13, 2015 / 3:27 e m

  Stannar du tills augusti så ses vi!!

 5. april 13, 2015 / 5:13 e m

  men det är ju skitkul!! måste hoppa på lite grejer sådär här i livet! kommer bli grymt härligt tror jag! :)

 6. Emmy
  april 14, 2015 / 8:25 f m

  Va kul att du ska jobba på Rhodos i sommar!
  Dock följer jag en annan blogg där hon som har den oxå ska jobba på Rhodos i sommar och hon stötte på lite komplikationer, tänkte bara varna dig om detta!
  Här kan du läsa hennes inlägg om det:
  http://dirtyheels.se/2015/april/angaende-jobb-pa-rhodos.html
  Hoppas du inte råkar ut för samma!

 7. april 14, 2015 / 2:46 e m

  Hej! Måste först bara säga att din blogg är superfin och du likaså. Sen, vad kul att du drar och jobbar på Rhodos i sommar, ska nämligen med göra det fast på Pepes Bodega. Tror det kommer att bli sjukt grym sommar med en massa galenheter! Hoppas vi ses nere på kärleksön :)

  Kram

 8. april 14, 2015 / 4:07 e m

  Så himla kul :)

 9. Jenna
  april 15, 2015 / 8:38 f m

  Emilia! Kan inte du ha en frågestund snart? Vore så kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *