promoter i London

Fråga: Hej! Hur funkade det där med promotern? Måste man göra något för dom? Eller hjälper dom en in bara sådär? och måste man va svinsnygg o smal för o komma in på dom bästa och roligaste klubbarna? Kanske låter som en jävligt ytlig fråga men men :)

Svar: Jag tyckte den här frågan var riktigt bra så jag tar upp det i ett inlägg.

Vi kontaktade Henry Kamara som jag läste om på Hannalicious blogg. Han var underbar! Han ringde upp mig direkt och sa ”sätt på er en snygg klänning och klackskor, vi ska på en fancy klubb ikväll där det serveras sushi”. Så det som krävs är att du klär upp dig eftersom att klubbarna i London är finare.

Vi mötte upp honom samma kväll som vi kom till London och så var det 2 andra svenska tjejer som satt vid samma bord som oss. Så fick vi sushi och vin (tyvärr så hatade jag sushi DÅ), vi hade det skit kul och vi fick allt serverat gratis liksom.  Sen efter det så hängde vi med honom varje kväll till olika klubbar.

Så kontakta Henry Kamara nästa gång ni är i London, han är jättesnäll och inte alls ytlig, klä upp er bara med en snygg klänning, klackskor och lite smycken. Det är väl bara kul o klä upp sig och gå på en fin klubb i London? ;) HÄR är hans instagram

IMG_4760

Här var vi på klubben Libertine! Louis från One Direction var här samma kväll och festade ;)

0 Did you like this post?
Share:

3 Kommentarer

  1. augusti 20, 2015 / 2:36 e m

    har hört att det är sjuuukt viktigt att se bra ut dock. Lite trist, de typ pekar ut de mindre snygga så får de lämna klubben. Illa om det stämmer :O

  2. Johanna
    augusti 22, 2015 / 6:43 e m

    Jätte bra inlägg! Funderar själv på att åka till London med några kompisar så då är det ju bra att veta att man kan kontakta honom.
    Tänkte bara fråga, Vilka klubbar i London gillade ni bäst och varför? Fick man gratis inträde också? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *