Posters at pixers

Skärmavbild 2016-09-06 kl. 18.26.12 PicMonkey Collage

BeFunky_IMG_2020.jpg

( min bild )

Jag älskar ju posters som ni kanske märkt. Jag har haft en sån där “prada” tavla i min gamla lägenhet och jag tycker man ska ha tavlor/posters i sina hem. Jag har massvis hemma som ligger och är beredda att komma upp i min framtida lägenhet.

Jag älskar graffiti, citat och dessa mäktiga tryck som t.ex. tigern. Det ger sån “makt känsla” i hela rummet, eller vad tycker ni? Dessa bilder har jag tagit ut från pixers.com, dom har en stooor rea idag med 40% rabatt som gäller fram till midnatt, så skynda om ni vill fynda.

Tips om ni vill fynda en fin tavla till dig eller någon annan! Man kan även printa sina egna tavlor och designa den helt själv, om du nu typ vill ha en selfie i badrummet ;) haha nej men sjukt smart ändå!

LÄNK

// I samarbete med

Share:

2 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »