4 Kommentarer

 1. maj 28, 2015 / 5:35 e m

  GAH! din klänning <3

 2. maj 28, 2015 / 8:24 e m

  Så roligt! Hoppas du har haft en bra dag :)

 3. Anonym
  maj 30, 2015 / 6:38 f m

  Hej, jag blev dumpad av min pojkvän för inte alls länge sen och det känns som jag ska gå sönder i småbitar, vet inte vad jag ska göra. Vad ska man göra för att komma över han?

  • juni 2, 2015 / 2:06 e m

   Hej, jag förstår exakt hur du känner. I början så är det skit och det kommer kännas förjävligt ett tag och det säger jag inte för att vara dum utan för det är så för alla, det bästa du kan göra är att gråta ut, kolla sorgliga filmer, prata ut med dina kompisar och var inte rädd att visa dina känslor för dom, låt dom trösta dig osv. Sen kan du börja hålla dig upptagen med saker hela tiden, typ läsa böcker, gå ut på promenader, skaffa någon hobby, BÖRJA TRÄNA är en utav de bästa grejerna man kan göra, sen hitta på saker med kompisar osv. Hoppas det löser sig och kom ihåg att nu ska du bara njuta av singellivet, det är grymt, jag lovar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *