Ny start

Hej bloggen (ekar). Vet att det stått still här ett tag, men jag har helt enkelt gjort annat. Men för det betyder de inte att jag tänker lägga ner bloggen, jag har ändå uppdaterat er lite på instagram och snapchat.

Nu är jag äntligen hemma efter 1,5 månad på Rhodos, en och en halv månad?! Helt sjukt, det kändes som mitt hem där borta, jag glömde bort allt annat och levde i någon slags bubbla. Jag fick så otroligt många fina vänner och det var så kul att umgås med dessa dygnet runt. Och Solsidan bar, åh vart ska jag ens börja, jag hade så kul. Det var även grymt roligt att vara vimmelfotograf, något som jag faktiskt kan tänka mig att testa i Sverige med! Men inget kommer vara som Rhodos såklart… Det var så svårt att säga hejdå, sa inte ens hejdå till alla för jag HATAR att säga hejdå. Damn, vilken sommar jag haft. Jag har levt som en råtta typ med ekonomin haha, varit ofräsch varje dag men inte brytt mig alls. SÅ SKÖNT. Sen är det såklart att man längtat hem lite till rutiner, en fräsch dusch, svensk mat osv.

Solsidan Bar crew, ni är kärlek ♥

IMG_3142

Efter Rhodos så har jag haft ångest över mitt liv, hallå jag har ju tagit studenten nu?!?! Det känns så konstigt att jag inte har någon skola till höst eller ens ett extrajobb… Jag vet att jag ska satsa på bloggen, det är de jag lovat mig själv. Jag har gått genom mina 100000 mail haha och svarat lite företag så jag får börja med lite samarbeten. Sen har jag som sagt flyttat hem igen, ni ska få se hur det ser ut i nästa inlägg

Puss

0 Did you like this post?
Share:

2 Kommentarer

  1. Johanna
    augusti 4, 2015 / 8:41 e m

    hur fick du jobbet som vimmelfotograf på Rhodos? :)

  2. Ellen
    augusti 10, 2015 / 5:41 e m

    Tjenaa! Du som jobbade på solsidan, så har du några tips till cvn? Hur sökte du dit, eller liksom vart skickade du in din cv? Hittar inte riktigt information på internet och är skitintresserad av att söka jobb till Rhodos bargata nästa sommar! Tänkte om du kunde hjälpa som ändå har erfarenhet :) tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *