New york

new york

Att åka till New York har varit en utav mina största drömmar. Men när jag ska åka dit så vill jag hellre göra det på riktigt, typ ta enkelbiljett dit och ba stanna hur länge jag kan, kanske skaffa ett jobb där liksom. Det kan också vara bra att åka på en weekend för då kan jag se lite om det verkligen är en stad jag kan tänka mig att åka till igen och kanske leva i. Såååå vi får se, beslutsångest… Däremot så vägrar jag åka dit själv på en weekend, får ju liksom stressig mage bara av att åka till Stockholm, förstå då stressen i New York!! haha.

Share:

9 Kommentarer

 1. Sofia
  augusti 27, 2015 / 8:16 e m

  Om det ändå var så enkelt… Kolla USAs visumsregler

   • Sofia
    augusti 30, 2015 / 11:13 f m

    Sorry…

 2. ttttt
  augusti 28, 2015 / 6:58 f m

  jag har bott i usa, det är en lång process att åka dit o “bara stanna” (inget negativt menat, önskar dig all lycka) men att komma in i landet med en enkelbiljett är svårt. jobba är dessutom förbjudet :( pluggar man en degree (ofta 2-3år) får man ett visum att jobba ett år :)
  LYCKA TILL!

  • augusti 28, 2015 / 1:01 e m

   Jo det förstår jag, därför jag skrev “stanna så länge jag KAN” . För om man stannar där en längre period så bokar man ju bara enkelbiljett, sen en biljett hem senare, mera så jag menade

   • matilda
    augusti 28, 2015 / 2:35 e m

    Du kommer tyvärr inte ens in i landet utan en returbiljett. Jätte hårda tyvärr men med ett ESTA får du stanna i USA ungefär 3 månader:) dock inte jobba men blir ju ett litet tag iallafall :) lycka till!

 3. augusti 28, 2015 / 7:42 f m

  en dag SKA jag åtminstone åka till NYC. tror inte det finns någon stad som den <3 tycker du ska åka dit och spana lite åt oss. haha!

 4. Natalia
  augusti 28, 2015 / 1:46 e m

  NYC Is great, I’m from here so if you ever want someone to show you around. But the most you will be able to stay is a month (I believe)
  Also I like how you are updating your blog more lately and your Instagram…You should try to upload a photo of you every day so you stay current.
  How come you never post photos of you having fun with friends?

 5. Matilda Pham
  september 1, 2015 / 4:57 e m

  Tro mig, du kommer älska NYC! Jag själv var där i början av sommaren i en vecka och vill så gärna tillbaka. Om man verkligen ska uppleva NYC så ska man stanna där i mer än 1 vecka för det är lätt att det blir stressigt och hektiskt med att besöka alla ställen som man bara måste besöka. Till exempel frihetsgudinnan, Ground Zero, Empire state building, Central Park osv. Om du bestämmer dig för att åka dit så rekommenderar jag att åka helikopter där. Det är en otroligt fin utsikt från luften och väldigt “peaceful” ;).

  Om man tycker NYC ser fint ut på bilderna så är det nästan overkligt att besöka. Tänk att se Times Square på alla filmer och sen stå där själv, nästan så man tror att man drömmer :D.

  Det blev visst en lång kommentar nu och hade kunnat skriva mycket mer om staden som aldrig sover ;). Du får gärna kika in på min blogg under kategorien USA 2015 där jag har massa bilder och uppdateringar från när jag var där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.