Min student

Jag kommer ihåg hur jag (som alla andra) såg fram emot att gå ut skolan, springa ut, ha studentfrukost, åka flak, skrika att man tagit studenten, fixa sig jättefin, fira med släkten och sedan på kvällen gå ut med alla sina klasskamrater och fortsätta firandet. Men för mig så blev det inte så.

Jag blev sjuk DAGEN INNAN med 40 graders feber och grov magsjuka. Jag tuppade av så fort jag ställde mig upp och jag bara spydde och spydde hela tiden. När studentdagen kom så var jag ännu sjukare och jag låg och grät och grät så jag inte ens hade tårar kvar. Ni kan nog förstå hur ledsen jag var som missade min egna student. Jag tog några alvedon och sprang ut iaf, det tog 5 min sen mådde jag illa och fick åka hem direkt. Spydde när jag kom hem och blev sängliggandes hela dagen. Hela min släkt som hade rest från olika delar av Sverige var hemma hos mig för att fira mig, men jag kunde inte ens gå upp ur sängen och tacka.

Dagen efter så åkte vi till vårdcentralen för jag var fortfarande så sjuk, dom skickade mig direkt till akuten för jag hade en sänka på över 200 och det är väldigt mycket!! Där gav dom mig penicillin och avrådde mig att åka till Rhodos vilket jag skulle göra dagen efter som min ”studentresa”. Jag grät ännu mer för att jag förmodligen inte skulle få åka på min studentresa heller. Men jag åkte iaf, trots hur sjuk jag var. På Rhodos så blev jag sängliggandes i säkert 3-4 dagar, haha så ovärt.. Men jag valde som sagt att stanna på Rhodos resten av sommaren och det är bland det bästa jag gjort, gud vad kul jag haft!

Gud vad jag grät när jag skrev detta, jag tycker ärligt så synd om mig själv som missade min STUDENT! En utav de bästa dagarna i sitt liv.

11041539_10207654362867166_274633881111251195_n

blir så ledsen när jag ser den här bilden, jag var så glad där för jag hade precis fått min studentmössa och beställt min studentklänning.. :(

0 Did you like this post?
Share:

5 Kommentarer

 1. oktober 28, 2015 / 8:58 e m

  Stackare! Studenten ÄR speciell, men tur du fick det så bra i Rhodos iallafall :)

 2. Sofia
  oktober 29, 2015 / 8:34 f m

  Tycker synd om dig och självklart är studenten en fantastisk dag men det är inte studenten man lever för! Jag kan räkna upp en handfull dagar som jag minns bättre än studenten! :*

 3. sa
  november 1, 2015 / 9:18 e m

  Åh sämsta tiden att bli sjuk ju! Jag och ett kompisgäng hade planerat att åka till Alanya sommaren då vi tog studenten. Allt var planerat, bokat och klart. Dagen innan avresan åkte jag in på akuten för blindtarmsinflammation. Kunde inte följa med, om jag skulle behöva operation i Turkiet skulle jag få bekosta det själv.

 4. sa
  november 1, 2015 / 9:21 e m

  Typ den värsta veckan i mitt liv. Hade sett fram emot resan med mina vänner såå länge. Blir fortfarande ledsen när jag tänker på det men samtidigt har det gett mig insikten att man inte kan ta saker och ting för givet, inte minst sin hälsa!

 5. Sofie
  november 4, 2015 / 8:09 e m

  Är den mössan i modellen uppsala eller lund? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *