London here we come!

PicMonkey london

Okej nu har spontana Emilia varit i farten igen hahah. Nu har jag och Sophie bokat en resa till London IMORGON!! Bussen mot Arlanda går klockan 3 inatt, jag älskar det här!! Idag har jag även köpt en cykel och hämtat ut ett stoooort paket från ivyrevel, kommer ta med mig alla plagg till London helt klart!

Så kära läsare, vart ska man gå? Vad ska man göra? Vilka nattklubbar? Vilka shoppingställen osv. tell us!!

0 Did you like this post?
Share:

15 Kommentarer

 1. Mikaela
  april 15, 2015 / 5:05 e m

  Tips på en bra blogg ifrån London (shopping, resturanger etc)
  http://tessm.metromode.se/category/london/
  Ni har ju i princip all shopping på Oxford Street. Notthing Hill & Hyde Park är jättemysigt! (Man kan rida här genom Hyde Park, eller htra cykel billigt!)
  Musikaler & teater är superbilligt och otroligt bra, det kan man boka på plats!
  Vill man både äta/ ta en drink och se lite av london så ta er till en utsiktsresturang hellre än att köa till exempel London Eye.

 2. april 15, 2015 / 5:11 e m

  Du måste till Harrods! Dock är det bara dyra varumärken där men även fast du inte shoppar så är de helt klart en upplevelse i sig :D Victoria Secrets är också ett måste för deras butik är sååååå fin! Sen finns Primark, billigare än billigast. Forever 21, Juicy Couture, River Island, Michael Kors. Listan kan göras lång :D Är så avundsjuk!!! Älskar London!

 3. Michelle
  april 15, 2015 / 5:13 e m

  Hahah du e ju sjuk!! Så kul att du blivit så överspontan

 4. Linnea
  april 15, 2015 / 5:56 e m

  Klubbar: Cirque le soir, libertine, Café de Paris, Funky Buddha, kolla på http://privilege-entertainment.com/best-clubs-in-london/ så kan du se lite klubbar som jag anser vara bra. Det är riktigt bra om ni har kontakt med en promoter i London för då kan ni (ibland) komma in gratis och så får ni gratis drinkar, ibland kan man även käka innan på klubben typ buffé haha riktigt kul! men som sagt, försök ta kontakt med en promoter för då följer han oftast med er och skriver upp er på listan, personen känner oftast vakterna men det är vanligt att åtminstone en tjej får betala, beroende på hur många man är. Hoppas ni får kuuuul

 5. Angelica
  april 15, 2015 / 7:44 e m

  Primark är där de finns mest shopping!! Jätte billigt och skit snygga saker, allt ifrån bikini,kläder,smink,underkläder osv.. Allt! Ligger på Oxfordstreet, jätte lätt att hitta. Om du vill ha smink är ett stort tips superdrug! där finns stan alla märken + också billigt!

 6. april 15, 2015 / 8:29 e m

  Så himla kul! Var i London under sportlovet med pojkvännens familj!
  Har bara en fråga, får ni bara sticka från skolan? Eller hur gör du med den? Sjukanmäler du dig? :p

 7. Molly
  april 15, 2015 / 8:32 e m

  Oxford, regent street, bigben, london eye, victorias secret,,, osv

 8. Molly
  april 15, 2015 / 8:33 e m

  piccadilly circus

 9. april 16, 2015 / 5:06 f m

  Ett hett tips är att åka till notting hill! Super mycket vintage butiker med märkeskläder till nästan inga pengar alls! Sen är ju VS butiken på new Bond street något man bara måste åka till

 10. april 16, 2015 / 11:35 f m

  Det jag ångrade att jag inte gjorde när jag var i London var att besöka Harry Potter museet. Även om man inte är ett Harry Potter fan så har jag hört att det är en upplevelse.

 11. april 16, 2015 / 1:53 e m

  haha men GRYMT! så roligt, london är ju asvarmt nu med! :)) have fun!

 12. april 16, 2015 / 2:58 e m

  Åh så kul! London är ett ställe jag så gärna vill besöka :)

 13. Emelie
  april 16, 2015 / 5:48 e m

  Asså London är sååå underbart! var där i höstas. Oxford street är ju helt klart den bästa shopping gatan jag gått på, dom har allt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *